Witam
Otóż kiedys cchiałem jechac do szkoły ale tam nie dotarłem poniewaz wyjechałem za brame wysiadam zamykam i ide wsiąść a tu pacze płynie mi rzeczka spod silika otwieram maske pacze schlapana od środka płynem, sciskam wężyki od chłodnicy pusto cały płyn mi sie wylał a najlepsze jest to ze nie wiem jak to sie stało wszystkie wężyki są całe(dodam ze wczesniej to juz sie tak sączyło od kilku miesiecy była plama pod samochodem az nie wytrzymało). Czy możecie mi powiedziec co sie mogło stac?? cos powaznego ??
straciłem płyn chłodniczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- r5badkiller
- Mały gagatek
- Kontakt:
straciłem płyn chłodniczy
Golf to Golf. Niemiecka prostota i solidne wykonanie. Może nie ekscytuje, ale można na nim polegać.
- r5badkiller
- Mały gagatek
- Kontakt:
teraz żałuje ale nigdy czasu nie było albo kasy noi stało siejaszczur pisze:dziwię się,że wcześniej,jesli to widziałes to nie robiłeś nic z tymr5badkiller pisze:to juz sie tak sączyło od kilku miesiecy była plama pod samochodem az nie wytrzymało
fotki gdzie ciekło
Ostatnio zmieniony wt gru 11, 2007 19:59 przez r5badkiller, łącznie zmieniany 1 raz.
Golf to Golf. Niemiecka prostota i solidne wykonanie. Może nie ekscytuje, ale można na nim polegać.
- Paweł Marek
- V.I.P.