migają oba kierunki jednoczesnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
migają oba kierunki jednoczesnie
czesc
mam dwa problemy z moim golfem TDI z 98 roku. pierwszy to migajace oba kierunki - dzieje sie to od czasu do czasu. drugi to kontrolka temperatury, która włącza sie jakies pięć sekund po odpaleniu silnika. poziom płynu w zbiorniku wyrównawczym jest ok. pomozcie prosze
mam dwa problemy z moim golfem TDI z 98 roku. pierwszy to migajace oba kierunki - dzieje sie to od czasu do czasu. drugi to kontrolka temperatury, która włącza sie jakies pięć sekund po odpaleniu silnika. poziom płynu w zbiorniku wyrównawczym jest ok. pomozcie prosze
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Sprawdz dokładnie kable prawdopodobnie masa gdzieś
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
sprawdź styki orginalnał kosztuje 100 zł co do zamienników 40 ale najprawdopodobniej bedzie zle wskazywał ja mam zamiennik i zamiat pokazywac I jak sie normanie nagzeje to pokazuje na 3/4 czyli tak / osobiście bym go zostawił , jeżeli to są takie 3 4 mrugnięcia to normalne
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2007 00:25 przez grandi, łącznie zmieniany 2 razy.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Sprecyzuj objaw migających kierunkowskazów, czy włączają się same czy przy powrocie manetki kierunkowskazu, bo można wtedy szukać 1-włącznik awaryjnych 2-manetka przy kierownicy. Co do czujnika temperatury to najlepiej podłącz vaga, może pokazać wówczas błąd sporadyczny czujnika, sam tak miałem, czujnk oryginał to koszt ok 75 zł, tylko musisz popatrzeć w jaki masz kolorze czujnik (zielony, niebieski i kształt złącza).
valerio