Tłumik do Diesla!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tłumik do Diesla!!!!
mam prosbe. Niech mi ktos z Was odpowie konkretnie na moja prosbe. Czy do golfa 3 TD montowac sportowy tlumik? Moze chociaz sama koncowke dospawac dla wygladu? Zastanawia mnie tez skiwrowanie rurek wydechu w oryginale w dol. czy to ma jakies konkretne znaczenie przy dieslu? Pytam bo koncowka wydechu nadaje pewnego wygladu przy aucie z felami i glebie. Nie wiem czy to jednak ma sens, bawic sie w sprtowe tlumiki przyb 75 KM.
Mój MK4: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=118770
POZDRAWIAM VW-maniaków.
Grupa WIELKOPOLSKA.
POZDRAWIAM VW-maniaków.
Grupa WIELKOPOLSKA.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Powiem tak,ja mam sportowy tłumik,tez mam 75KM i ladnie buczy ale w dieselach sie raczej nie zaklada sportowych tlumików.Znaczy wiesz, zalożyć mozesz ale nie bedziesz mial takiego dziweku jak na benzynie-poprostu bedzie ci delikatnie glosniej chodzil.Na twoim miejscu wsadzil bym jakas ładną koncówke-tylko zrób to fachowo bo czasem nie moge patrzec jak sobie ktos nakladke zaloży Co do tego czy rury skierowane w dół to jest to tylko poto zeby nie kopciło na wszystkie strony tylko w ziemie- po jak wiadomo ropniaki lubią "puścić dymka"-czy to nowe czy stare
tumik dobra rzecz, tylko że i tak zawsze bedzie okopcony i wygląd bedzie taki sobie. najlepiej mieć w ziemie, to chociaż auto z tyłu nie jest tłuste
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...