Problem z pompa paliwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z pompa paliwa
witam
myslałem ze walneła mi pompa paliwa
wiec podłaczyłem besposrednio do pompy akus i kreci jak taalala ale gdy podepne oryginalna kostke to juz niechce krecic
sprawdziłem bezpiecznik i jest ok co moze byc wiecej prosze o pomoc
myslałem ze walneła mi pompa paliwa
wiec podłaczyłem besposrednio do pompy akus i kreci jak taalala ale gdy podepne oryginalna kostke to juz niechce krecic
sprawdziłem bezpiecznik i jest ok co moze byc wiecej prosze o pomoc
Nie ma to jak VW
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
Zapisałem kiedyś z jakiegoś postu:
"Jezeli nie leci paliwo po wlaczeniu zaplonu przez 2 sek to sprawdz bezpiecznik nr 18, jezeli jest ok, to sprawdz przekaznik w gniezdzie nr 12-przekaznik pompy
Jezeli przekaznik jest dobry i dochodzi do niego napiecie (przez ok 2 sek po wlaczeniu zaplonu) to najprawdopodobniej masz uszkodzona pompe paliwa lub zapchany filtr paliwa "
Jak nie mi to komuś się przyda.
"Jezeli nie leci paliwo po wlaczeniu zaplonu przez 2 sek to sprawdz bezpiecznik nr 18, jezeli jest ok, to sprawdz przekaznik w gniezdzie nr 12-przekaznik pompy
Jezeli przekaznik jest dobry i dochodzi do niego napiecie (przez ok 2 sek po wlaczeniu zaplonu) to najprawdopodobniej masz uszkodzona pompe paliwa lub zapchany filtr paliwa "
Jak nie mi to komuś się przyda.
- misiekemeryt160
- Ma gadane
- Kontakt: