jak zaczepic brewki? :D
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jak zaczepic brewki? :D
serwus
zakupilem brewki do swojego mk2.
przedwczoraj ja pieknie wysprayowalem z podwojnym gruntem na przedzie wszystko juz ladnie wyschlo i nadaje sie do umieszczenia na docelowym miejscu ale tu pojawia sie problem...
jak?! jaki klej, jaka tasma?
brewka na dół:
no i góra:
aha, po tym jak zahaczyla mi sie na przodzie dzika swinia nie mam miedzy zderzakiem a lampa listwy podreflektorowej, dokladnie takiego gadżetu:
wiec dolnej raczej do niej nie przymocuje
pomocy
zakupilem brewki do swojego mk2.
przedwczoraj ja pieknie wysprayowalem z podwojnym gruntem na przedzie wszystko juz ladnie wyschlo i nadaje sie do umieszczenia na docelowym miejscu ale tu pojawia sie problem...
jak?! jaki klej, jaka tasma?
brewka na dół:
no i góra:
aha, po tym jak zahaczyla mi sie na przodzie dzika swinia nie mam miedzy zderzakiem a lampa listwy podreflektorowej, dokladnie takiego gadżetu:
wiec dolnej raczej do niej nie przymocuje
pomocy
Mario jest swego rodzaju geniuszem, nic dziwnego że nie ma fotki w swoim profilu
ruszylem dupsko i bogatszy o experience zostawie teraz potomnym (byc moze ktorys z nich to kiedys przeczyta) i nie tylko wielkie przeslanie!
JESLI COS W WASZYM MK2 NIE JEST IDEALNIE SPASOWANE (w tym przypadku po dzikiej swini) NIE WYRZUCAJCIE PIENIEDZY W BŁOTO (czytaj W BREWKI ) TYLKO POFATYGUJCIE SIE NAJWPIERWPRZÓD DO BLACHARZA NIECH PONACIAGA W MIARE MOZLIWOSCI SZROTA A WTENCZAS BIERZCIE SIE ZA UPIEKSZANIE GOLFIKA W POSTACI OBLEPIANIA GO SPOILERAMI, BREWKAMI I CH...J WI CZYM JESZCZE!
a teraz dla forumowiczow, grill jest za malo wciagniety pod maske
tak jak mowiles To_mas przykrecilem brzeg brewki wkretami i po zamknieciu maski co widac? wkrety
wszelkie proby dociagniecia grila spełzły na niczym...
jednym słowem BRAVO JASIU
ruszylem dupsko i bogatszy o experience zostawie teraz potomnym (byc moze ktorys z nich to kiedys przeczyta) i nie tylko wielkie przeslanie!
JESLI COS W WASZYM MK2 NIE JEST IDEALNIE SPASOWANE (w tym przypadku po dzikiej swini) NIE WYRZUCAJCIE PIENIEDZY W BŁOTO (czytaj W BREWKI ) TYLKO POFATYGUJCIE SIE NAJWPIERWPRZÓD DO BLACHARZA NIECH PONACIAGA W MIARE MOZLIWOSCI SZROTA A WTENCZAS BIERZCIE SIE ZA UPIEKSZANIE GOLFIKA W POSTACI OBLEPIANIA GO SPOILERAMI, BREWKAMI I CH...J WI CZYM JESZCZE!
a teraz dla forumowiczow, grill jest za malo wciagniety pod maske
tak jak mowiles To_mas przykrecilem brzeg brewki wkretami i po zamknieciu maski co widac? wkrety
wszelkie proby dociagniecia grila spełzły na niczym...
jednym słowem BRAVO JASIU
ja proponuje zdjac brewke, pojechac do blacharza (jezeli nie wyjdzie to co proponujeTo_mas, ) i spytac sie ile bedzie kosztowalo naciagniecie tego wszystkiego na swoje miejsce. Kolega nowy na forum z tego co widze, wiec musisz sie nauczyc jednej rzeczy ktora jest na forum omwaiana przy kazdych modach, jezeli chcesz przeprowadzac jakies mody w aucie najpierw doprowadz je do serii, wiec jezeli miales cos krzywo to najpierw to naprostuj i potem modz, wtedy przynajmniej tobie bedzie sie podobalo bo to jest najwazniejsze we wszelkich modyfikacjach. A co do zamocowania tego to wroc do puntku wyjscia, naprostuj przod tak pisalismy na forum, a potem kup dobry 2 skladnikowy klej do elementow z tworzyw sztucznych i przykleisz to ladnie i nie bedzie nic widac. pozdrawiam