mk3 spalanie ile
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 spalanie ile
zastanawiam sie nad kupnem 1.8 lub 1.9tdi 1995r
co kozystniej 1.8 i na gaz czy 1.9tdi
z doswiadczenia napiszcie ile spali w miescie i na trasie jesli chodzi o noge to napewno nie lekka ale tez nie ciezka tak chyba po srodku zalezy od okolicznosci
zalezy mi czy na okres ok 3 lat oplaca mi sie zakladac gaz czy lepiej kupic diesla
ew ile trzeba wlozyc w instalacje gazowa z tego co czytam to ok 2000zl bo trzeba wymienic kolektor
z doswiadczenia napiszcie ile spali w miescie i na trasie jesli chodzi o noge to napewno nie lekka ale tez nie ciezka tak chyba po srodku zalezy od okolicznosci
zalezy mi czy na okres ok 3 lat oplaca mi sie zakladac gaz czy lepiej kupic diesla
ew ile trzeba wlozyc w instalacje gazowa z tego co czytam to ok 2000zl bo trzeba wymienic kolektor
Re: mk3 spalanie ile
-kolektor trza wymienic jak jest plastkiowyomanbik pisze:zastanawiam sie nad kupnem 1.8 lub 1.9tdi 1995r
-instalacja do 2000zl
-na 3 lata to spokojnie sie oplaca montaz instalacji bo jak robisz 3 tys. w miesiacu to zwroci ci sie po pol roku
-spalanie to taki sam koszt jak w TDI(o gazie pisze)bo ropa droga i tania nie bedzie.a TDI przy tej jezdzie co piszesz to spokojnie 5 l. łykie, ale gazu tez ci srednio 10 l. łykie twoj 1.8.na to samo wychodzi.
-twoja decyzja tylko jak kupisz zajechanego diesla to wspolczuje,wole poszukac benzyny.
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
Kupuj benzynę i na gaz przerabiaj bo ON zaraz bedzie kosztował 5 zł za litr. Ja mam 1,8 ADZ 90KM z gazem i jest rewelacyjny. Gaz tak nie drożeje jak ON. W porórnaniu z zeszłym rokiem cena nawet spadła a ON zdrożał i to całkiem sporo.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
też miałem przez chwilę dylemat czy kupić benzyne 2.0 gti i LPG czy gt tdi 90ps.....wybór padł jednak na benzynę, koszt paliwa będzie porównywalny, nawet z niewielką przewagą na LPG.....kiedy zwróci Ci się instalacja to zależy od tego ile robisz km rocznie.....
w 1.8 też chyba przecież jest kolektor metalowy.....
w 1.8 też chyba przecież jest kolektor metalowy.....
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,