po prostu jak przekrece kluczyk załancza się pompka i pompuje ale nie zamyka drzwi tylko klapke wlewu paliwa i chyba bagażnik a tak poza tym to cały czas pompka chodzi
a jak scisne mocniej porzewód wychodzący z pompki to się wyłancza czyli działa pompka dobrze ale nie mam pojęcia czemu nie zamyka drzwi może ktoś miął kiedyś taki problem w aucie
pomóżcie chłopcy prosze
podam gg do szybszego kontaktu 5759401
za pomoc dziekuje
centralny zamek pneumatyczny problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
masz nieszczelność, przeglądnij wszystkie wężyki, testowo zaciskaj ich gumowe złączki w przelotkach drzwiowych i dojdziesz gdzie jest dziura. Najczęściej wezyk w którejś przelotce drzwiowej wypada lub pęka.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
wielkie dzięki Hubbert
[ Dodano: 17 Lut 2008 22:18 ]
a co to jest ta przelotka i czy trza do tego sciągac boczki w drzwiach jak tak to już wiem co to takiego
[ Dodano: 17 Lut 2008 22:18 ]
masz nieszczelność, przeglądnij wszystkie wężyki, testowo zaciskaj ich gumowe złączki w przelotkach drzwiowych i dojdziesz gdzie jest dziura. Najczęściej wezyk w którejś przelotce drzwiowej wypada lub pęka.
a co to jest ta przelotka i czy trza do tego sciągac boczki w drzwiach jak tak to już wiem co to takiego