problem z regulacja gaźnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z regulacja gaźnika
mam golfa 2 1,6 19E z gazem byłam na regeneracji w listopadzie, i jeżdze do nich co najmniej 2 razy w tygodniu a golfik nie chce mi dalej jeździć na benzynie już wcale nie zapala jak przełączam z gazu na benzynke autko mi nie chce jechać, a na gazie wolne obroty są raz za niskie raz za wysokie poza tym zrobił się strasznie mulasty ma zerowe przyśpieszenie i chodzi czasem jak traktor, warsztat który mi to regenerował jest w Chorzowie na Kruszcowej a mechanicy strwierdzili że w moim aucie są jakieś czary mary. Stwierdzili też że zrobili już wszystko co mogli i nie wiedzą ska sie biorą moje problemy z gaźnikiem. Prosze o pomoc bo dostaje już szału zapłaciłam kupe kasy za tą regeneracja a golfik jak nie jeżdził tak nie jeździ zna któs może lepszych fachowców od gaźników na śląsku??
na o początku radziłbym jak najszybciej zmienić mechaników...robią ciebie w "balona"...jeżeli chodzi o regenerację to co regenerowałaś?...sprawdziłbym zapłon;ustawienie rozrządu;czy pompka podaje paliwo;czy gaznik nie jest zapchany;czy nie łapie lewego powietrza
jeżeli posiadasz gaznik Pierburga 2E2 to posiadam rozpiskę,budowę i ustawienie gaznika jeżeli potrzebne daj znać na PW ze swoim mailem
jeżeli posiadasz gaznik Pierburga 2E2 to posiadam rozpiskę,budowę i ustawienie gaznika jeżeli potrzebne daj znać na PW ze swoim mailem
Ostatnio zmieniony wt lut 19, 2008 00:39 przez darek45, łącznie zmieniany 1 raz.