drązek stabilizatora
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
drązek stabilizatora
witam wszystkich, jak na wstępie mam pytanko czy golfy mk3 były wyposażane w drązki stabilizatorów z przodu bo mój 1.6 nie ma tego,podobno łączył owy drążek wahacze lewy z prawym . czy takie drążki były montowane w golfach i czy można go zamontować w moim aucie bo już drugi raz w ciągu roku wymieniłem tulejki gumowometalowe na wahaczach. rozmawiałem z jednym typem i polecił zamontować taki drążek ba problem będzie wracał .proszę o pomoc
Mnie sie wydaje ze byly we wszystkich
Ale nie wydaje mi sie zeby jego brak powodowal zuzycie tulejek ja w mkII nie mialem drazka i wszystko bylo ok.
Za wybite tuleje raczej odpowiada szybka jazda po naszych dziurawych drogach
Drazek jak nazwa mowi stabilizuje auto zeby sie nie przechylalo na boki to tak bardzo z g
grubsza
Aha powinno sie dac go zamontowac bez problemu
Ale nie wydaje mi sie zeby jego brak powodowal zuzycie tulejek ja w mkII nie mialem drazka i wszystko bylo ok.
Za wybite tuleje raczej odpowiada szybka jazda po naszych dziurawych drogach
Drazek jak nazwa mowi stabilizuje auto zeby sie nie przechylalo na boki to tak bardzo z g
grubsza
Aha powinno sie dac go zamontowac bez problemu
Ostatnio zmieniony sob mar 29, 2008 01:01 przez J.B.S., łącznie zmieniany 1 raz.