GWINTY JAKIE????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- martingolfik
- Nowicjusz
- Kontakt:
GWINTY JAKIE????
Mam w zamiarze kupic do dwojego mk2 1.6benzyna(w przyszlosci 1.8 bedzie) gwinty....nie bardzo znam sie na tym i bardzo prosze o jakies info na tn temat jakie kupic na co patrzec przy zakupie jakich nie kupowac i np mam na oku H&R prawie nowe(ok.400km przejechane maja-kupione w rajchu) i koles chce 1500.Poradzcie cos na ten temat bede wdzieczny pozdro-vwmaniak
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
jeżeli faktycznie ten H&R jest w tak super stanie to warto go brać za tą kase to bardzo dobra firma......normalnie za nowy gwint supersporta trzeba dać 2000zl....a to nie jest jakaś super firma.....
ogólnie to gwint może być zwyły czyli taki że regulowana jest tylko wysokość a może być też wersja bogatsza z regulowaną twardością......pamiętaj też o tym że często przy zakładaniu gwinta trzeba dać dystanse na koła bo inaczej obcierają o gwint
ogólnie to gwint może być zwyły czyli taki że regulowana jest tylko wysokość a może być też wersja bogatsza z regulowaną twardością......pamiętaj też o tym że często przy zakładaniu gwinta trzeba dać dystanse na koła bo inaczej obcierają o gwint
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
- martingolfik
- Nowicjusz
- Kontakt:
no koles twierdzi ze ma tylko 400km przejechane na tym gwincie a sluchaj trzeba duzo kombinowac ze zbieznoscia(JA TERAZ MAM GLEBE NA GOLFIE ALE ZBIEZNOSCI JESZCZE NIE USTAWIALEM) przy zmianie zawiasow wiesz np jak bede jezdzil na gwincie na mega glebie a innym razem jak bede jezdzil na wyoskim ustawieniu???dzieki bardzo za info