mam uszkodzony predkosciomierz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mam uszkodzony predkosciomierz
witam
mam uszkodozny predkosciomierz elektroniczny golf rok 93 silnik 1,6 .
czy ktos wie gdzie szukac przyczyny ,kolega mi umył skrzynie biegow woda czy moze byc to przyczyna .
pozdrawiam
mam uszkodozny predkosciomierz elektroniczny golf rok 93 silnik 1,6 .
czy ktos wie gdzie szukac przyczyny ,kolega mi umył skrzynie biegow woda czy moze byc to przyczyna .
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz kwie 06, 2008 20:53 przez julek50, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Tak to może być to.julek50 pisze:mam uszkodozny predkosciomierz elektroniczny golf rok 93 silnik 1,6 .
Licznik na podstawie impulsów które dostaje ze skrzyni biegów określa prędkość.
Jak Ci kolega umył skrzynię to mógł się zamoczyć styk i nie przewodzi impulsów.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
uszkodozny predkosciomierz
witam
faktycznie styki byly zasniedziale umylem ale nadal nie dziala predkosciomierz co moze byc dalej gdzie szukac moze czujnik uszkodozny .Czy ktos wie ile kosztuje czujnik a moze ktos ma do sprzedania .
dziekuje
pozdrawiam
faktycznie styki byly zasniedziale umylem ale nadal nie dziala predkosciomierz co moze byc dalej gdzie szukac moze czujnik uszkodozny .Czy ktos wie ile kosztuje czujnik a moze ktos ma do sprzedania .
dziekuje
pozdrawiam
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
predkosciomierz nie dziala
sprawdzilem przewody drozne .rozebralem cala deske moze zimne luty sprobuje jeszcze to zrobic . ewntualnie moze czujnik ale jak go sprawdzic .Czy ktos wie jak sprawdzic . pewnie trzeba drugie autko .
dziekuje
[ Dodano: 30 Gru 2006 16:37 ]
Czy ktos zna strone gdzie sa deski rodzielcze tylko do golfa 3 . z predkosciomierzem elektronicznym .
dziekuje
pozdrawiam
[ Dodano: 31 Gru 2006 19:29 ]
witam
zrobilem predkosciomierz zimne luty jednak .
dzieki za rady
Zyacze Dosiego Roku 2007
dziekuje
[ Dodano: 30 Gru 2006 16:37 ]
Czy ktos zna strone gdzie sa deski rodzielcze tylko do golfa 3 . z predkosciomierzem elektronicznym .
dziekuje
pozdrawiam
[ Dodano: 31 Gru 2006 19:29 ]
witam
zrobilem predkosciomierz zimne luty jednak .
dzieki za rady
Zyacze Dosiego Roku 2007