Muli sie i duzo pali
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Muli sie i duzo pali
witam mam problenm z moim golfem 2 1.3 gaznik . mianowicie ostatnio zaczal mi strasznie duzo palic i bnie ma sily isc. niedawno go kupilem i po wyregulowaniu gaznika bylo wszysko ok nawet jak na biegu jalowym dodam gazu to najpierw slychac takie uuuuu i dopiero zaczyna sie wkrecac a jestli dam mu duzo gazu na niskich obrotach to czasem sie zadusi i zgasnie prosze o pomoc
na gorze gaznika mam tylko PIERBURG 2 E wszystkie pocisnienia sa po podlaczane dzisiaj pozatykalem cisnienie to co idzie do membranki i troszeczke obroty sie zwiekszyly na lepsze
[ Dodano: 12 Kwi 2008 17:22 ]
myslalem ze to bedzie cos z filtrem paliwa wstawilem inny uzywany w innym samochodzie i jak mi dzisiaj paliwa zabraklo na miescie to jak wlalem nowe paliwo to krecilem golfa i krecilem i wyciagnmelem ten filtr a normalnie wyleciala z niego czarna benzyna brudna teraz mam stary filtr ale nie wiem czy czasem jakis syf sie nie dostal do gaznika
[ Dodano: 12 Kwi 2008 17:26 ]
co sie moze dziac z moim golfem?? czy ktos wie
[ Dodano: 12 Kwi 2008 17:22 ]
myslalem ze to bedzie cos z filtrem paliwa wstawilem inny uzywany w innym samochodzie i jak mi dzisiaj paliwa zabraklo na miescie to jak wlalem nowe paliwo to krecilem golfa i krecilem i wyciagnmelem ten filtr a normalnie wyleciala z niego czarna benzyna brudna teraz mam stary filtr ale nie wiem czy czasem jakis syf sie nie dostal do gaznika
[ Dodano: 12 Kwi 2008 17:26 ]
co sie moze dziac z moim golfem?? czy ktos wie
- Patriko_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mozesz miec walniety czujnik temperatury i go zalewa u mnie tak było w 2e posprawdzaj równiez przewody elektryczne bo moze byc jakis przerwany lub przetarty ze starosci kopułke sprawdz, jak przegazujesz to widzisz niebieski dymek i czuc benzyne albo wyrzuca beznyne układem wydechowym??? mozliwe tez ze jest przetarty pływak w gaźniku
MK3 GTI Edition Black
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK