ABF i jakieś duże spalanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ABF i jakieś duże spalanie
Witam serdecznie.
od razu napisze ze wiem ze ABF spala duzo szczegolnie jak sie jedzi szybko ale moj od jakiegos czasu zaczal palic o 4 litry wiecej niz wczesniej. wczesniej jadac na trasie kolo 120 palil mi okolo 8,5 litra. teraz jest ponad 10. w miescie bylo kolo 12 a teraz jest 16 i wiecej. jak go odpalam to mi wyskakuje srednie spalanie od 50 do 60 litrow. wczesniej bylo zimniej i palil mniej. teraz jest cieplej a on pali wiecej paranoja
podlaczalem pod kompa i nie wyskakuja zadne bledy. kumpel twierdzi ze to moze byc sonda lub czujnik wolnych obrotow!!! co wy o tym sadzicie??
od razu napisze ze wiem ze ABF spala duzo szczegolnie jak sie jedzi szybko ale moj od jakiegos czasu zaczal palic o 4 litry wiecej niz wczesniej. wczesniej jadac na trasie kolo 120 palil mi okolo 8,5 litra. teraz jest ponad 10. w miescie bylo kolo 12 a teraz jest 16 i wiecej. jak go odpalam to mi wyskakuje srednie spalanie od 50 do 60 litrow. wczesniej bylo zimniej i palil mniej. teraz jest cieplej a on pali wiecej paranoja
podlaczalem pod kompa i nie wyskakuja zadne bledy. kumpel twierdzi ze to moze byc sonda lub czujnik wolnych obrotow!!! co wy o tym sadzicie??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1651807
WWW.VSV.PRV.PL
"KEEP YOUR SHIT THE HARDEST"
WWW.VSV.PRV.PL
"KEEP YOUR SHIT THE HARDEST"
Nie zmieniłeś czasem stacji benzynowej? (Albo właściciel stacji zmienił "skład" paliwa). ABF bywa grymaśny na paliwo. Mi kiedyś po zatankowaniu.......98 na nowej stacji przy TESCO (przy okazji zakupów się skusiłem ) nie chciał odpalać jak wystygł. Już myślałem że to czujnik obrotów albo coś ale........ zatankowanie na Shellu "uzdrowiło" gofera.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
taa, mi kiedyś zgasł w środku korka po wizycie na BliskiejMi kiedyś po zatankowaniu.......98 na nowej stacji przy TESCO (przy okazji zakupów się skusiłem ) nie chciał odpalać jak wystygł.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.