Brak wstecznego :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak wstecznego :/
Witam...mam pytanie prośbe czy ktoś wie o co chodzi mam golfa II i 4 biegowa skrzynke...otóz nie wchodzi mi bieg wsteczny stalo sie to dzisiaj nagle bylo wszystko dobrze i nie moge wrzucić wstecznego...jakby cos sie zablokowalo :/ ale jak dociskam i probuje wcisnac wsteczny to albo nie moge wrzucic biegu albo wrzuci mi 1 bo jedzie do przodu :/ ogolnie to juz wczesniej mialem luzy nieraz troche ciezko wchodzil wsteczny a dzis odmowil posluszeństwa :/
Udało mi sie naprawic ten problem ...chodzilo o to ze z tyłu silnika wychodzi drążek i łaczy sie z taką kolką gumową i tam mialem luzy musze ja wymienić...tymczasowo wsadzilem tam kawałek drewna i biegi wchodza jak malina ...czy ktoś wie jak ta częśc sie nazywa i jak ja wymienic ?? od razu moze bym wymienił tzw. jabłuszko przy gałce tez widzialem troche lużno chodzi ??
- Biolyvyoob
- Mały gagatek
- Kontakt:
Poszukaj można kupić kompletne zestawy naprawcze do zewn. mechanizmu, tam masz wszystko co będzie Ci potrzebneJVC82 pisze:Udało mi sie naprawic ten problem ...chodzilo o to ze z tyłu silnika wychodzi drążek i łaczy sie z taką kolką gumową i tam mialem luzy musze ja wymienić...tymczasowo wsadzilem tam kawałek drewna i biegi wchodza jak malina ...czy ktoś wie jak ta częśc sie nazywa i jak ja wymienic ?? od razu moze bym wymienił tzw. jabłuszko przy gałce tez widzialem troche lużno chodzi ??
Potrzebujesz części ?? Napisz do mnie, mam wiele części do MK2 , MK3