wymiana paska rozrządu w ABFie ceny?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana paska rozrządu w ABFie ceny?
jaki jest koszt wymiany paska rozrządu??polecacie jakieś zakłady na śląsku?? jaki jest czas na oko wymiany??? plusy za pomoc
ty masz 2E a kolega ma ABF-a a to jest duuża różnica, oczywiście to zależy co chcesz wymienić bo oprócz paska są napinacze łańcuch który łączy obydwa wałki i ślizgi łańcucha3 lata temu mnie to kosztowało 100zł (pasek + robota) i wydaje mi sie że teraz tez tak bedzie. Czas oczekiwania jest tylko uzależniony od mechanika. Jeden zrobi to z miejsca, drugi powie zeby obedrac auto jutro.
Mój Były mk3 na VENTO FRONCIE
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102145&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102145&postdays=0&postorder=asc&start=0
Wszystko się zgadza, poza bajeczką o ślizgach łańcucha a napinacz jest oczywiście jeden (tylko paska).Bąku pisze:kolega ma ABF-a a to jest duuża różnica, oczywiście to zależy co chcesz wymienić bo oprócz paska są napinacze łańcuch który łączy obydwa wałki i ślizgi łańcucha
Przy wymianie łańcuszka (choć on jest bardzo trwały i rzadko się go wymienia) warto wymienić uszczelkę pokrywy zaworów.
Ostatnio zmieniony pn cze 16, 2008 09:18 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
wymiana paska
Podobno ceny wymiany poszły w górę i z tego co pamiętam wymiana teraz kosztuje około 200zl. A warsztat który mogę polecić to (zawsze możesz zadzwonić i zapytać się o cenę):g-zone pisze:no to dużo już wiem :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: napisze ktoś kto wreście na temat?
Auto Naprawa" Warsztat Mechaniki Pjazdowej Witold Medaj -
Spokojna 6, Będzin - 32 761 70 16
conti lub gates, ceny na sklep.intercars.com.pl , odradzam rolki skfjakiej firmy kupić pasek do ABFa??? ma być w miare tani i konkretny, ceny miło widziane
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.