Problem ze światłami.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem ze światłami.
Witam Wszystkich,
mam mały problem wciskając hamulec włączają mi się światła stopu razem ze światłami przeciwmgielnymi z tyłu, i na odwrót jeśli włączę światła przeciwmgielne włączają się razem ze światłami stopu. Z góry dziękuję za pomoc.
mam mały problem wciskając hamulec włączają mi się światła stopu razem ze światłami przeciwmgielnymi z tyłu, i na odwrót jeśli włączę światła przeciwmgielne włączają się razem ze światłami stopu. Z góry dziękuję za pomoc.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia
Kolego, pewnie masz zmostkowane przez poprzedniego właściciela światła Stopu i przeciwmgielne. Niektórzy tak robią by spotęgować wyrazistość Stopu. Zajrzyj do tylnych lamp i odłącz kable poprowadzone od żarówki stopu do żarówki przeciwmgielnych(przeciwmgielne to te wewnętrzne światła najbliżej rejestracji). Wepnij na pewno pozostawione kable od przeciwmgielnych w ich pierwotne miejsce i po sprawie.
poprzedni wlascicie nie wtawił diod po prostu bo z zasadzie to rzadko uzywa sie przeciwmgłowych....
tu masz link do tej porady. usun kabelki laczace te swiatla razem i po klopocie, ja osobisci tez mam tak zrobione
http://mk2.vwgolf.pl/porada2.html
tu masz link do tej porady. usun kabelki laczace te swiatla razem i po klopocie, ja osobisci tez mam tak zrobione
http://mk2.vwgolf.pl/porada2.html
-
- Nowicjusz
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Nowicjusz