Witam wszystkich:)
Mam ogromna prosbe do znawcow tematu PG i G60:)
moje PG stoi mi na stole juz ze sciagnieta glowica i mam problem z blokiem:( dokladnie z rantami w cylindrach.
Prosze o jakies rady co z tym zrobic....
Pytalem juz o szlif i cenowo to nawet jakos wychodzi ale cena tlokow nadwymiarowych mnie zabila!!!!
Slyszalem ze mozna tulejowac ten blok na nominal ale jakos nie jestem zbytnio przekonany do tej metody bo nie wiem czy pozniej nie beda sie zacieraly tloki...
Pozdrawiam
potrzebne info o Bloku silnika PG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Bugalon kurcze strasznie nie jestem przekonany do tych tulei...
Koles u ktorego bylem sie pytac o szlif mowil mi ze zan jakiegos typka ktory tak zajechal juz dwa silniki:(((
Jesli jestes pewien ze to dziala z tymi tulejami moze powiesz mi jeszcze jakie tuleje dopasowac w ten blok???
ten chipek w auto szlifie powiedzial mi ze on moze mi wstawic te tuleje ale takie zwykle pospolite.... i to wlasnie tez mi sie nie podoba bo nie wiem czy one to wytrzymaja....
Koles u ktorego bylem sie pytac o szlif mowil mi ze zan jakiegos typka ktory tak zajechal juz dwa silniki:(((
Jesli jestes pewien ze to dziala z tymi tulejami moze powiesz mi jeszcze jakie tuleje dopasowac w ten blok???
ten chipek w auto szlifie powiedzial mi ze on moze mi wstawic te tuleje ale takie zwykle pospolite.... i to wlasnie tez mi sie nie podoba bo nie wiem czy one to wytrzymaja....