Ile wasze vw palą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
kolejny demagog, co to twierdzi że silnik rdzewieje od gazu, tylko powiedz kochany ile ty jeździsz swoim GT na tej benzynie, a ile stoi pod domem i się na niego patrzysz. To już wtedy myśle tak różowo nie będzie.fajfer50 pisze:ja mam smoka na mieście 12 a na trasie 10 i nie mam gazu ale jakos daje rady pozdrawiam tych ktozy maja 1.8 gt i nie mają gazu chwała wam ludzie tak trzymac nie gazujmy ich bo na pełnym wtr nie opłaca sie i nie wypada gt na gazie pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Ile wasze vw palą
Ile wleję tyle spalązico1981 pisze:Wypowiadajcie sie tu ile wasze maszyny palą na 100km w trasie i w miescie, beznyny i ewentualnie gazu:P
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
to jak Ty masz ten register skręcony skoro benzyny pali 1.6 PN ok 9 litrow na mieście a gazu ok 15-20% i wychodzi Wam 9 l LPG w mieście??? hmmmmhellweaver pisze:hmmm czy aby na pewno ??? miastoczy poza miastem ??? Mam ten sam "endżin" i 8 to minimum w mieście... z reguły jest 9 choć raz wyszło mi około 10,5 (zgrrrrooooza)junior_jr pisze:max 8 litrów gazu 1,6 PN z Pierburgiem 2EE
Poza miastem i przy pełnym balaście wyszedł imponujący wynik około 7 - jazda nie była ekonomiczna, przynajmniej się nie starałem.
Albo za uboga mieszanka albo zmieniacie prz 2 tys biegi :)
Mi LPG pali ok 10; 10,5 i jest dobrze.. i ładnie od 2300obr.min idzie dalej a w oleju nie wyczuwam benzyny i to tez jest plus jazdy na gazie... Lepsze smarowanie układu..
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]