Witam.
Czy ktoś dysponuje numerami części do Golfa II?
Chodzi o numer jaki ma mieć pompa wtryskowa do golfa II 1.6D.W moim aucie jest numer 068 130 107 i pompiarz mówi że to jest z VW Transportera.Mam jeszcze pompę zapasową z numerem 068 130 108,ale u siostry w takim samym aucie jest jeszcze inny numer.
Teraz już nie wiem jaką pompę mam kupić,aby pasowała wydajnością do Golfa.Silnik JP.
Proszę o odpowiedź bo nie chcę kupić niepotrzebnej rzeczy.
Jakie numery pompy ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kiedyś miałem MK1 w Dieslu 1,5d jak walnęła mi pompa „specjaliści” od pomp
Kazali mi szukać identycznej co było dość trudne sąsiad dał mi na próbę swoją pompę od T4 1,9D założyłem chodził super ale trochę dymił na wysokich obrotach (za dużo paliwa)
Skróciłem mu dawkę i chodzi do tej pory sprzedałem go koledze i jest zadowolony pali poniżej 5l ropy wiec stąd wniosek ze nie warto słuchać wszystkich fachowców jak chodził dobrze na pompie która ci się popsuła po kup taką samą i tyle
Kazali mi szukać identycznej co było dość trudne sąsiad dał mi na próbę swoją pompę od T4 1,9D założyłem chodził super ale trochę dymił na wysokich obrotach (za dużo paliwa)
Skróciłem mu dawkę i chodzi do tej pory sprzedałem go koledze i jest zadowolony pali poniżej 5l ropy wiec stąd wniosek ze nie warto słuchać wszystkich fachowców jak chodził dobrze na pompie która ci się popsuła po kup taką samą i tyle