Klapa...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- martinstop
- Mały gagatek
- Kontakt:
Klapa...
Hej...mam głupi problem z moim golfem (mk3) po wymianie kół ze stalowych 13 na aluminiowe 15 wszystko nagle zaczęło się w nim trząść...w sumie wszystko jest do zaakceptowania, oprócz jednego klapa z tyłu tak się trzęsie jakby była ciągle otwarta....na pewno nie ma mowy o żadnych luzach na zawiasach czy zamku bo wszystko jest sztywne jak się należy...zwłaszcza, że problem pojawił się po wymianie kół.......:/ Może to głupi problem ale może ktoś mi to wytłumaczy albo coś poradzi....dzięki...
Martin :bajer:
-
- Nowicjusz
- martinstop
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki wielkie....chyba sprawa się wyjaśniła bo sam wiem, że fele z tyłu są krzywe ale zostały dobrze wyważone więc jeździ się dobrze ale nie miałem pojęcia że to będzie miało taki wpływ na to się dzieje z klapą.....:/ Myślę, ze znów założę stalówki a do następnego sezonu zajmę się ich prostowaniem ....mógłby jeszcze ktoś powiedzieć ile kosztuje prostowanie jednej felgi (felga z rantem) jeśli to ma znaczenie....ale nic dzięki za pomoc....
-
- Nowicjusz
- martinstop
- Mały gagatek
- Kontakt:
- martinstop
- Mały gagatek
- Kontakt:
carrion ok....jak tylko to zrobię to dam znać....chociaż chyba nie wiem czy dostaniesz satysfakcjonującą Cię odpowiedź bo narazie zamienię po prostu koła z powrotem na stalówki a na nich było wszystko w porządku...a do prostować będę ale nie wiem kiedy ale napewno te alumy będę szykował dopiero na następny sezon więc szybkiej odpowiedzi nie będę mógł dać.... pozdrawiam ...
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 19:58 przez martinstop, łącznie zmieniany 1 raz.