Coś stuka puka przy skrecaniu..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Coś stuka puka przy skrecaniu..
Witam
Posiadam problem dosc duzy otoz mam duzy stuk przy ruszaniu hamowaniu oraz przy skrecaniu w dwie strony stuk wystepuje przy nie duzej predkosci do 40km..
Tuleje na wachaczu nowe, poduszki silnika i skrzyni tez, poduszka i lozysko amortyzatora tak samo nowka...
Moze ktos mial taki przypadek??
Prosze o pomoc.
Posiadam problem dosc duzy otoz mam duzy stuk przy ruszaniu hamowaniu oraz przy skrecaniu w dwie strony stuk wystepuje przy nie duzej predkosci do 40km..
Tuleje na wachaczu nowe, poduszki silnika i skrzyni tez, poduszka i lozysko amortyzatora tak samo nowka...
Moze ktos mial taki przypadek??
Prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony śr paź 01, 2008 23:19 przez alvarito1, łącznie zmieniany 1 raz.
No rura trzyma sie mocno nic nie lata na dole jak bylo sprawdzane, zas mechanicy mowia ze to nie przeguby;/ bylem na 3 stacjach diagnostycznych i wszyscy twierdza ze wszystko jest ok.. niby ok ale dalej puka i to dosc mocno..
moze macie jakies jeszcze propozycje??
ten uderzenia to czuc czasem az na podstponicy;/ ( na poczatku bylo z prawej storny teraz sie prznosi na lewa
moze macie jakies jeszcze propozycje??
ten uderzenia to czuc czasem az na podstponicy;/ ( na poczatku bylo z prawej storny teraz sie prznosi na lewa
Ostatnio zmieniony ndz wrz 28, 2008 12:28 przez alvarito1, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- BaDBoY §148 KK
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sprezyny cale bo byly sprawdzane razem z amortyzatorami jak wymienialem poduszki i lozyska amorkow;/
Dzis bylem w VW serwis i powiedzili ze stabilizatory na prawej i lewej stronie nie wiem wymienie i sie okaze..
(jak sie innych mechanikow pytalem na stacjach i w warsztatach to twierdzili ze wszystko jest ok)
Wiec jak dzis uda mi sie wymienic napisze czy to jest to czy nadal cos innego;/
Dzis bylem w VW serwis i powiedzili ze stabilizatory na prawej i lewej stronie nie wiem wymienie i sie okaze..
(jak sie innych mechanikow pytalem na stacjach i w warsztatach to twierdzili ze wszystko jest ok)
Wiec jak dzis uda mi sie wymienic napisze czy to jest to czy nadal cos innego;/
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
no ja właśnie wymienilem sobie przeguby,zaczęło stukac podczas przyśpieszania,potem zaczęły walic przy skręcie potem nawet na luzie.Okazało się ,że walil przegub wew.,przy skrzyni biegów.
:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]
No wiec wymienilem laczniki stabilizatora oby dwa, stuka teraz delikatnie ale to delikatnie tylko przy skrecie w lewo...;/ a wczesniej walilo z prawej strony;/
Ostatnio zmieniony pn wrz 29, 2008 17:10 przez alvarito1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/item441695294_la ... skoda.html
takie cos zakupilem i wymienilem nie wiem czy do tego trzeba jakas gume jeszcze dokupic??
No ja sie nie znam;/
pomozcie cos jeszcze dokupic trzeba?
takie cos zakupilem i wymienilem nie wiem czy do tego trzeba jakas gume jeszcze dokupic??
No ja sie nie znam;/
pomozcie cos jeszcze dokupic trzeba?
MK4 TDI AJM.
Obecnie
MK4 TDI GTI ARL US 20 TH :D
Obecnie
MK4 TDI GTI ARL US 20 TH :D