co to za gniazda???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
co to za gniazda???
przeszukałem forum, ale na ten temat nie znalazłem nic, jeżeli był ten temat to proszę o wskazanie mi drogi
a mianowicie chodzi mi o to - co to za gniazda??
zdjęcie zamieszczam z instrukcji obsługi, zaznaczone są na czerwono, za zaślepkami są dwa gniazda z dwoma kabelkami. jak będzie trzeba to zrobię zdjęcie real.
w instrukcji nie ma nic o tym
na początku myślałem, że to do el. szyb, ale w instrukcji patrzyłem, że sterownik do szyby jest z prawej.
mój golfik to MK3 GL 93'
a mianowicie chodzi mi o to - co to za gniazda??
zdjęcie zamieszczam z instrukcji obsługi, zaznaczone są na czerwono, za zaślepkami są dwa gniazda z dwoma kabelkami. jak będzie trzeba to zrobię zdjęcie real.
w instrukcji nie ma nic o tym
na początku myślałem, że to do el. szyb, ale w instrukcji patrzyłem, że sterownik do szyby jest z prawej.
mój golfik to MK3 GL 93'
Ostatnio zmieniony ndz paź 19, 2008 19:12 przez moordaa, łącznie zmieniany 1 raz.
ale tam pod każdą zaślepką jest oddzielne gniazdo tylko z dwoma kabelkami
a gniazdo diagnostyczne nie powinno mieć więcej kabelków?
a gniazdo diagnostyczne nie powinno mieć więcej kabelków?
Ostatnio zmieniony ndz paź 19, 2008 19:19 przez moordaa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
tośmy się nie dogadali ale to efekt nieprecyzyjnego opisu. Prawdopodobnie to wtyczka od lusterek elektrycznych, masz takowe?moordaa pisze:nie nie, centralny działa jak trzeba, wszystko jest ok. on jest w okolicy klamki wewnętrznej, bliżej przodu samochodu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
tak, jeśli to taka kwadratowa kostka.moordaa pisze:może to do przełącznika do szyb?
jeśli są oryginalne szyby to w każdych drzwiach jest przy siklniczku sterownik zwany też modułem. Do niego jest wtyczka na kilkanaście kabli.moordaa pisze:widziałem, że były takie wersje ze sterownikami szyb w boczku drzwi
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.