tylnia tylna belka Passat B3 jak wyregulować przesunięcie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Pióro
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

tylnia tylna belka Passat B3 jak wyregulować przesunięcie

Post autor: Pióro » wt paź 28, 2008 00:12

Witam!
poprzedni właściciel auta Passat B3 sedan ruszał łapami które są przykręcone do budy a do tych łap jest przykręcona belka na dwie długie śruby i cała belka jest przesunięta na lewo w kierunku kierowcy, jak ją ustawić by koła były proste, czy jest gdzieś jakaś stacja diagnostyczna, warsztat lub inne miejsce gdzie ustawią mi to komputerowo jak zbieżność, czy takie ustawienie jest tylko na oko i może to wykonać każdy mechanik proszę o odpowiedź jeśli można ustawić samemu w sensie z mechanikiem to proszę o informacje, wytyczne jak to zrobić dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony wt paź 28, 2008 00:13 przez Pióro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Re: tylnia tylna belka Passat B3 jak wyregulować przesunięci

Post autor: doggie » wt paź 28, 2008 10:40

Pióro pisze:Witam!
poprzedni właściciel auta Passat B3 sedan ruszał łapami które są przykręcone do budy a do tych łap jest przykręcona belka na dwie długie śruby i cała belka jest przesunięta na lewo w kierunku kierowcy, jak ją ustawić by koła były proste, czy jest gdzieś jakaś stacja diagnostyczna, warsztat lub inne miejsce gdzie ustawią mi to komputerowo jak zbieżność, czy takie ustawienie jest tylko na oko i może to wykonać każdy mechanik proszę o odpowiedź jeśli można ustawić samemu w sensie z mechanikiem to proszę o informacje, wytyczne jak to zrobić dziękuję i pozdrawiam serdecznie
na oko to wiesz - chłop w szpitalu .... :grin:

każda stacja lub warsztat, która zajmuje się zbieżnością i geometrią w szybki i prosty sposób to zrobi, miałem kiedyś taki sam problem w Ventylu

Pióro
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Pióro » wt paź 28, 2008 16:55

ok dzięki podjadę do jakieś stacji gdzie ustawiają geometrie i zobaczę co powiedzą na problem a może ktoś poleci mi jakąś stację z warszawy lub okolic dziękuję pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”