O płynie chłodzącym...

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Bastek666
Mały gagatek
Mały gagatek

O płynie chłodzącym...

Post autor: Bastek666 » wt paź 28, 2008 17:42

Czecsc, Chce tylko zdementowac BZDURY o płynie Borygo. Moj mechanik, wielki fan TDI i człowiek, do którego odsyłąją Cie inni mechanicy bo nie mogą sobie dac rady powiedział mi ostatnio ze NOWE BORYGO RÓŻOWE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH PŁYNÓW CHŁODZĄCYCH....a bzdury ze rzekomo zjada uszczelki to wymysł psudomechaników..

Bastek

Awatar użytkownika
prezesik25
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: prezesik25 » wt paź 28, 2008 17:49

Bastek666 pisze:Czecsc, Chce tylko zdementowac BZDURY o płynie Borygo. Moj mechanik, wielki fan TDI i człowiek, do którego odsyłąją Cie inni mechanicy bo nie mogą sobie dac rady powiedział mi ostatnio ze NOWE BORYGO RÓŻOWE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH PŁYNÓW CHŁODZĄCYCH....a bzdury ze rzekomo zjada uszczelki to wymysł psudomechaników..
no i...?
ja od 2 lat leję borygo i nie narzekam, uszczelki żadnej mi jeszcze nie "zrzarło"...

Obrazek
Obrazek

bet
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: bet » śr paź 29, 2008 07:48

prezesso pisze:
Bastek666 pisze:Czecsc, Chce tylko zdementowac BZDURY o płynie Borygo. Moj mechanik, wielki fan TDI i człowiek, do którego odsyłąją Cie inni mechanicy bo nie mogą sobie dac rady powiedział mi ostatnio ze NOWE BORYGO RÓŻOWE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH PŁYNÓW CHŁODZĄCYCH....a bzdury ze rzekomo zjada uszczelki to wymysł psudomechaników..
no i...?
ja od 2 lat leję borygo i nie narzekam, uszczelki żadnej mi jeszcze nie "zrzarło"...
borygo nie zrzerało uszczelek tylko aluminium z którego masz zbudowana chlodnice i nagrzewnice, dawniej borygo bylo na glicerynie , teraz jak jest nie wiem, nie używam. Obecnie płyny do chłodnic (koncentraty są na glikolu) który nie wchodzi w reakcje z aluminium.

Pozdrawiam
Bet

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”