TERMOSTAT GATES
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: TERMOSTAT GATES
Termostad jak termostad, ja kupilem jakis francuski, dalem cos kolo 30zl i juz rok dziala Termostad kompletny musi byc z uszczelkami.gegos pisze:Witam, co sadzicie o termostacie tej firmy? mk3 1.9TD
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
może troche odejde od tematu panowie ale zapytam jeżeli już gadamy tu o markach części. Oststni zakupiłem pasek do wspomagania marki KAGER i sie okazało że to jedno wielkie kupa bo co sie okazało pasek był dedykowany do danego modelu silnika itp. a był za długi, mieliście kiedyś podobny przypadek że pasek okazał sie za długi mimo to że był dedykowany do waszej fury ????
[url=http://www.userbars.com/][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/vw.gif[/img][/url]
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
No ale tylko ty pisales o kupie.. przebijajaco wiecej glosow jest na tak.. poprostu trafiles na ten milionowy felerny egzemplarz.. Nie wiem czy jest jakas rzecz jakiejs tam firmy ktora w zadnym egzemplarzu nie byla felerna..rademenes pisze:CoX pisze:Paski firmy Gates są dobre to termostat też powinien być dobry.
Paski GATESA sa dobre???? Smieszne!!
Najgorsze kupa jakie moze byc juz kiedys o tym pisalem...
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
Niestety to nie prawda! Mam takie zdanie o tych paskach z wlasnego doswiadczenia 2x pekl przed czasem w Transicie (tzn wysypalo sie po 4-5 zabkow) U wuja w firmie jezdzi okolo 16sztuk F Transitow i co rusz to samo bylo,a paski od alternatora lub wspomagania to taki sam szajs bo sie wyciagaja jak szelki.To tylko moje zdanie ja stosuje tylko CONTINENTAL lub DAYCO i nigdy sie na tym nie zawiodlem.Poza tym jezdzilem w hurtowni motoryzacyjnej i widzialem ile bylo reklamacji na te syfiaste paski GATESGitner pisze:No ale tylko ty pisales o kupie.. przebijajaco wiecej glosow jest na tak.. poprostu trafiles na ten milionowy felerny egzemplarz.. Nie wiem czy jest jakas rzecz jakiejs tam firmy ktora w zadnym egzemplarzu nie byla felerna..rademenes pisze:CoX pisze:Paski firmy Gates są dobre to termostat też powinien być dobry.
Paski GATESA sa dobre???? Smieszne!!
Najgorsze kupa jakie moze byc juz kiedys o tym pisalem...
Pozdro
Gitner
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt: