duudii pisze:licznik wskazuje prawidłowo do 100 km/h a jak jadę licznikowe 190 to jest podobno 230km/h
nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale mowisz ze swoj golfem podrózujesz z prędkościa 230 km????????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
coś w tym styluKuntekinte pisze:duudii pisze:licznik wskazuje prawidłowo do 100 km/h a jak jadę licznikowe 190 to jest podobno 230km/h
nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale mowisz ze swoj golfem podrózujesz z prędkościa 230 km????????
daaroo pisze:duudii pisze:Mam MKII z TDI
Najnowszą polską wersję znajdziesz tutajPimo pisze:Czy ktoś mógłby mi podesłać program (programy) w naszym ojczystym języku.
tacho mk4 albo passat ( nie odróżniam tych zegarów od siebie )Corvax pisze:duudii pisze:liczniki mam od Golfa MK IV elektrykę od MK III albo MK IV
jesli masz tacho od MK4 a impulsator od mk3 to moze sie nie zgadzać - silnik jest z mk3 czy mk4?
na pewno tak jest ??pico pisze:ZGADZAM SIE ŻE RÓŻNICA BĘDZIE ROSŁA WRAZ ZE SZYBKOSCIA ALE TYLKO NA PRĘDKOŚCOMIERZU BO LICZNIK NABIJANYCH KILOMETRÓW NIE ZALEŻY OD PRĘDKOŚCI
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 386 gości