silnik odpala za 3 razem i szarpie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Jutro jede do mechanika więc jak będe wiedział co mojemu autku dolegało to napisze
[ Dodano: 15 Gru 2008 21:07 ]
Hicior niemieckiej motoryzacji dokonał samo naprawy.Jak gdyby nigdy nic odpalił za pierwszym razem.Mechanik oznajmił żę to najprawdopodobnie cewka z modułem dostała wilgoci.kupiłem spray chroniący przed wilgocią spryskałem wszystkie możliwe przewody oraz cewkę i narazie działa mam nadzieje że bedzie tak działał długo.Niech iskra będzie z wami!!!1
[ Dodano: 15 Gru 2008 21:07 ]
Hicior niemieckiej motoryzacji dokonał samo naprawy.Jak gdyby nigdy nic odpalił za pierwszym razem.Mechanik oznajmił żę to najprawdopodobnie cewka z modułem dostała wilgoci.kupiłem spray chroniący przed wilgocią spryskałem wszystkie możliwe przewody oraz cewkę i narazie działa mam nadzieje że bedzie tak działał długo.Niech iskra będzie z wami!!!1
krzysztof7683, daj znac za pare dni czy wszsytko jest ok ,mnie znajomek w sklepie motoryzacyjnym tez doradzil ten spray zobaczymy dzis go kupie, zawsze to taniej niz kupowac cewke
krzysztof7683, powiedz jakiego spraya uzyles jaas nazwe podaj albo poszukaj czegos takiego na allegro i daj linka , bo u nie w sklepi jest taki w zielonej puszcze za 13zl
krzysztof7683, powiedz jakiego spraya uzyles jaas nazwe podaj albo poszukaj czegos takiego na allegro i daj linka , bo u nie w sklepi jest taki w zielonej puszcze za 13zl
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
potwierdzam wypsikalem takim preparatem co zostawia warste ochronna firmy carplan kopolke przewody cewke bardzo dokladnei kabel wszsytkei , oraz wewnatrz wtyczek innym preparatem poprawiajacym kontakt elektryczny, bo sa 2 i nie pomylic tylko sa takei co poprawiaja przewodnosc i takie kakie ktore izoluja , auto stalo rpzes swieta tydzien czasu wczoraj odpalilem za pierwszysm razem nic sie nie dzialo auto ladnie chodzi jak kiedys mam nadzieje ze nie jest to krutkotrfaly efekt i bedzie juz ok, bo tak prawdemowiac nei wiem ktora czesc mola sprawiac problemy czy ceweka czy moze kable badz kopolka , w karzdym razie podzialalo i narazie jest dobrze mam nadzieje ze i u w as to poskutkuje , koszt nie duzy bo 13 zl a ile radochy , a dodam ze zauwarzylem ze kabel masowy przy cewce mial dobra stycznosc ale przy silniku byl przywierdzony do plytki pokrytej lakierem wiec moze tam nie bylo masy ? no ale teraz to sobie moge gdybacHicior niemieckiej motoryzacji dokonał samo naprawy.Jak gdyby nigdy nic odpalił za pierwszym razem.Mechanik oznajmił żę to najprawdopodobnie cewka z modułem dostała wilgoci.kupiłem spray chroniący przed wilgocią spryskałem wszystkie możliwe przewody oraz cewkę i narazie działa mam nadzieje że bedzie tak działał długo.Niech iskra będzie z wami!!!1