golf country zawieszenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
golf country zawieszenie
witam mam problem z moim coutry a mianowicie przod strasznie mi opadl jezdze w trudnym terenie poniewaz mieszkam w wisle tyl jest wysoko przeswit miedy kolem a blotnikiem to ok 25-30cm natomiast z przodu jakies 5-7cm a wachacz prawie drze o ziemi jakies 5 cm przeswitu teraz jezdze na 14/65 a latem na 15/75 jakie sprezyny kupic bo country jest o 14cm wyzszy od seryjnej mk II czy sprezyny tez maja byc o 14cm dluzsze?? Amortyzatory mam gazowe i 250tys km przechulane 1.8 98 km prosze o odpowiedzgolf country zawu
bucieryszczan
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
powinienś sięz tym udać do sklepu gdzie zyczliwy Pan sprzedawca poszuka po katalogach producentów. W katalogu online np intercarsu nie ma country wyszczegolnionego.
Jest jest np www.fota.pl ale tam nie patrzylem
Jest jest np www.fota.pl ale tam nie patrzylem
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
bucieryszczan, a widać jakich kolorów masz paski na tych przednich sprężynach może?
Ja znalazłem z ETCE że 1 sprężyna była na bank i mk2 zwykłym i w Country zakładana. z dwoma paskami szarymi i z dwoma żółtymi.
Ja znalazłem z ETCE że 1 sprężyna była na bank i mk2 zwykłym i w Country zakładana. z dwoma paskami szarymi i z dwoma żółtymi.
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 11:46 przez 1 6 D, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
trzeba eksperymentowac bierzemy sprezyne pod pache i niech dobiora cos podobnego tak zalatwilem sprawe ztylnymi sprezynami w moim country [a itrzeba twardosc dobrac bo inaczej trzeba w kabinie w kasku jezidzic ]no ale teraz tyl stoi bardzo wysoko , a moze wiesz gdzie dostac amortyzatory oprocz serwisu vw
-
- Nowicjusz
witam wszystkich,
od jakiegos czasu mam gofika country, jazda nim sama przyjemnosć, lecz zasób częśći zamiennych marny a raczej brak.. czy ktos z was wymieniał simmerbloki z tyłu? pasują od innego auta jakiegoś, bo w servisie czy innych hurtowniach niema, to samo z amortyzatorami na tył , brak czekam na info, pozdrovwienia.
od jakiegos czasu mam gofika country, jazda nim sama przyjemnosć, lecz zasób częśći zamiennych marny a raczej brak.. czy ktos z was wymieniał simmerbloki z tyłu? pasują od innego auta jakiegoś, bo w servisie czy innych hurtowniach niema, to samo z amortyzatorami na tył , brak czekam na info, pozdrovwienia.
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt: