Brudna tylnia szyba
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mam podobny preparat i on działa. Tylko, ze na przedniej szybie i bocznych gdyż na nich wieje powietrze. Dlatego tak bo woda jest zdmuchiwana przez pęd powietrza wiec na tylnej szybie nie będzie działać. Na pewno nie utrzyma się przez rok tylko około 1miesiaca. No i jak go naniosę z przodu to w miejscu gdzie trą wycieraczki po szybie zostaje on starty z szyby wiec kiszka Na tył on nic mi nie pomaga niestety:(((
Lubie mojego golfika
www.burdek-kop.com
www.burdek-kop.com
jak sie wcztacie w opis tego produktu to pisze że: ułatwia usuwanie z szyb brudu, komarów, lodu i innych zanieczyszczeń.- UŁATWIA nie pisze że zapobiega osadzaniu się.zorro89 pisze:http://allegro.pl/item528...a_30_od_ss.html podobno pomaga
Pozatym każdy golf nieważne ze ma lotke czy jej nie ma każdy kombiak są tak skonstruowane że aerodynamika samochodu powoduje zawirowania powietrza za tylną szybą. Dobrym przykładem jest duży TIR jak jedziesz za nim dostatecznie blisko prawie na zderzaku to czujesz jak zaczyna ciągnąć Cię za sobą (najbardziej odczuwalne a maluchu) czego dowodem jest zawsze zafajdana plandeka z tyłu TIRA tak samo jest z naszymi samochodami zawirowania powietrza ciągną drobinki wody, pyłu, i sie osadza to na szybie klapie światłach itp itd - chyba bardziej zobrazować się nie da