Witam mam pytanie moze ktos mi pomoze bo szukalem czytalem i znalazlem tylko czesciowo odpowiec na moje pytanie.
Czy ma ktos albo wie jakie powinny byc odboje gumowe gorne amortyzatorow przednich i jaki powinien byc talezyk na gorze od kabiny. Mam golfa z 1994.11.15
Mile widziane zdjecia pogladowe
Najlepiej jak by ktos kto ma golfa 3 w moim roczniku lub mlotszego zrobił fotke i wstawic jak wyglada talezyk pod maska trzymajacy amorek i jaka ma gume ktora wchodzi w kielich.
Prosze o pomoc bo juz nie wiem co moze byc ze mi caly czas odkreca sie sruba od amortyzatora i amorek rusza sie i wali w kielich na goze.
z gory dzieki
odboje gumowe gorne amortyzatorow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
odboje gumowe gorne amortyzatorow
Ostatnio zmieniony czw sty 22, 2009 09:15 przez e2rdd23, łącznie zmieniany 3 razy.
lipasvw, kolego spadles mi z nieba wlasnie czegos takiego potrzebowalem dzieki serdeczne
a mógłbys w wiekszej rozdzielczosci ro wstawic??
a mógłbys w wiekszej rozdzielczosci ro wstawic??
Ostatnio zmieniony czw sty 22, 2009 11:20 przez e2rdd23, łącznie zmieniany 1 raz.
ok jest email
dozyucam kilka zdjec co mam w tej chwili zalozone
to teraz jest załozone i taki talezyk jest w tej chwili ale nie wiem czy dobry??
i teraz zastanawiam sie czy te talezyki nie sa do tego rodzaju ?? (to jest amorek kolegi)
bo do tych gum moj talezyk wchodzi do srodka i nie wiem czy to tak ma byc??
dozyucam kilka zdjec co mam w tej chwili zalozone
to teraz jest załozone i taki talezyk jest w tej chwili ale nie wiem czy dobry??
i teraz zastanawiam sie czy te talezyki nie sa do tego rodzaju ?? (to jest amorek kolegi)
bo do tych gum moj talezyk wchodzi do srodka i nie wiem czy to tak ma byc??
Ostatnio zmieniony czw sty 22, 2009 17:33 przez e2rdd23, łącznie zmieniany 1 raz.
ok bede czekal
email wysłalem na pw
wiec czekam dzieki
email wysłalem na pw
wiec czekam dzieki
Ostatnio zmieniony pt sty 23, 2009 07:43 przez e2rdd23, łącznie zmieniany 1 raz.