nietypowy problem z licznikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nietypowy problem z licznikiem
mam dosc nietypowy problem, a mianowicie czy jest taka mozliwosc aby licznik w mk2 robil wiecej km niz faktycznie sie przejedzie np. robiac dziennie 70km przekrecil sie na 100km ? badz da sie go jakos latwo przekrecic o kilka km ?
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 17:59 przez aras_85, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezeli masz inny rozmiar kół to licznik bedzie przeklamywal zarowno przebieg jak i predkosc. Tyle wiem, ale zeby az tak?
mozesz latwo zmniejszyc przebieg jadac na wstecznym te 30 kilometrow
albo oddac jakiemus polskiemu czarownikowi, zapewniam cie ze polscy mechanicy sa doskonali w cofaniu liczników
albo oddac jakiemus polskiemu czarownikowi, zapewniam cie ze polscy mechanicy sa doskonali w cofaniu liczników
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 18:04 przez RzR, łącznie zmieniany 1 raz.
ma pokazywac wiecej, a nie mniej mozna zalozyc jakis inny slimak czy cos takiego ?RzR pisze:Jezeli masz inny rozmiar kół to licznik bedzie przeklamywal zarowno przebieg jak i predkosc. Tyle wiem, ale zeby az tak?
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 18:26 przez aras_85, łącznie zmieniany 1 raz.
codzien z wkretarka ..RzR pisze:trzeba było tak na początku, jasnowidzami nie jestesmy . Mozesz sobie zalozyc mniejsze kółka z przodu, albo na lewarki, przod do gory i jazda nabijac km.
a tak serio, jezeli da sie cofac te liczniki to do przodu tez mozna, nie wiem tylko czy to nie bedzie ingerencja typu "wkretarka i jedziemy".