Spalanie Golf 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Spalanie Golf 2
Mam pytanie , jakie powinien miec spalanie GOLF 2 1.6 Benzyna 1992 r. mi pali 9 l w miescie , a w trasie moge zejsc do okolo 7,5 l , czy to normalne spalanie ?
moja dwójeczka z 1.8 silniczkiem na gaźniku i gazem pali 10 w mieście, a w trasie do 7 idzie zejść
viewtopic.php?p=2433766#2433766" onclick="window.open(this.href);return false; <-- i po swapie ;D
-
- Forum Master
- Kontakt:
Średnio z górki na luzie chyba. W trasie może i zejdziesz do tego spalania ale nie w cyklu mieszanym.oldstaszek pisze:Mój dziadek II 1,6 PN żre średnio 5,7 ltr(nie sprawdzam miasto/trasa) .Przebieg(chyba)298kkm...
P.S. Znowu temat o spalaniu
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=158822&start=0]Mój były golf[/url]
-
- Forum Master
- Kontakt:
@gangst3R
Może się założysz?Jakiś konkret - mogę o twoje autko...
dla pozostałych - takie zużycie paliwa jak mam jest normalne i nic w tym dziwnego.
Dawnymi laty było coś takiego jak F125P - schodziłem do 6,5 średnie...
Może się założysz?Jakiś konkret - mogę o twoje autko...
dla pozostałych - takie zużycie paliwa jak mam jest normalne i nic w tym dziwnego.
Dawnymi laty było coś takiego jak F125P - schodziłem do 6,5 średnie...
Ostatnio zmieniony sob lut 07, 2009 21:09 przez oldstaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
mojego auta jeszcze nie wyprodukowano...
zwykly123 pisze:Lenox, Ty zalozyles ten temat bo uważasz ze duzo pali Ci Golfik????? Chciałbym żeby mi tyle palił....... Mam mk2 z silnikiem 1,6 RF gaznik 2e2 (ten słynny) hehe... Pali mi jak smok ok 13 litrów w miescie .....ehh te gazniki , na wtrysku odrazu spalanie mniejsze .... PozdraVWiam !!!
To coś masz chyba poj....... mam ten sam silnik i gaźnik i mi pali ok 7-8l a gazu ok 9l.
Więc lepiej jedz do jakiegoś mechanika.
Pozdro
-
- Nowicjusz
- Kontakt: