Zgubiłem jedyny kluczyk co robić??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zgubiłem jedyny kluczyk co robić??
Zgubiłem jedyny kluczyk od kojego golfa i nie wiem co teraz? Czy można jakoś dorobic ten kluczyk? Czy musze wymieniać stacyjke i zamki?? To golf 1,8 z 1994r centralny zamek alarm originalny chyba bez immobilajzera. Z góry dzieki za porady
- Leszek Madison
- Użytkownik
Re: Zgubiłem jedyny kluczyk co robić??
zapytaj tam gdzie dorabiają klucze czy na podstawie wkładki zamka nie dorobią kluczyka mój znajomy zawiózł kiedyś wkładkę i mu dorobili tyle że była to wkładka zamka przyczepy cempingowejwiczek69 pisze:Zgubiłem jedyny kluczyk od kojego golfa i nie wiem co teraz? Czy można jakoś dorobic ten kluczyk? Czy musze wymieniać stacyjke i zamki?? To golf 1,8 z 1994r centralny zamek alarm originalny chyba bez immobilajzera. Z góry dzieki za porady
jak by co to mam stacyjke z mk2 z dwoma kluczykami. Wkladka jest do schowka jednych drzwi i stacyjka + dwa klucze cena 30zl do mk3 powinien pasowac. Pozatym do klapy wkladka tez by byla tylko musial bys poczekac bo kumpel ma klape z mojego. Nie wiem czy koszty dorobienia nie beda dosc wysokie, ale to by rozwiazalo problem. Mozesz dostac sie do auta czy nie??? jak tak to wyciagnij wkladke ze schowka i do rzemieslnika
BB (borówka, bandit ...)
dorobic to dal bys rade nawet sam tylko ze to bedzie bardzo zmudne. musisz miec surowy kluczyk, wyciagasz wkladke i dzialasz. Jak wyciągiesz wkladke to bedziesz wiedzial o co chodzi. Musisz poszczegolne miejsca tak dopilowac zeby ci sie blaszki schowaly, bo wtedy da sie obrocic wkladka. Po kolei miejsce po miejscu i powinno dzialac
BB (borówka, bandit ...)