Woda pod wykładziną , proszę o pomoc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Woda pod wykładziną , proszę o pomoc
Witam
poprawiając dywanik za fotelem kierowcy , zauważyłem że jest strasznie mokro, na dworze snieg odwilż, trochę pada ostatnio, hmm nie mam pojęcia co to może być ??
nie leci to od drzwi ,czy coś takiego bo dokładnie sprawdzaliśmy?
Czy ktoś spotkał się z Państwa z takim problemem ??
pozdrawiam serdecznie
poprawiając dywanik za fotelem kierowcy , zauważyłem że jest strasznie mokro, na dworze snieg odwilż, trochę pada ostatnio, hmm nie mam pojęcia co to może być ??
nie leci to od drzwi ,czy coś takiego bo dokładnie sprawdzaliśmy?
Czy ktoś spotkał się z Państwa z takim problemem ??
pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2009 23:32 przez kustro, łącznie zmieniany 1 raz.
- FILIP_1988
- Ma gadane
- stanislawski
- Ma gadane
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... ieraczk%B1
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... b3422eef0e
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... b3422eef0e
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2009 08:32 przez stanislawski, łącznie zmieniany 1 raz.
Tato, a dlaczego ten samochód jest zepsuty?
Synku, on nie jest zepsuty. To diesel.
Synku, on nie jest zepsuty. To diesel.
mam gumowe dywaniki,
to pod spodem gdzieś leci ,jakby pod wykładziną gdzieś, skąść ;/
rano dzisiaj patrze znowu pełno wody w tym jednym miejscu ;/
cóż bede kombinował
cóż bede kombinował
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2009 14:22 przez kustro, łącznie zmieniany 1 raz.
jak juz kolega zlokalizuje przeciek i bedzie chcial wysuszyc wykladzine to polecam kupic i wysypac zwirek dla kota poczym zebrac to odkurzaczem jak juz wyciagnie wilgockustro pisze:mam gumowe dywaniki,
cóż bede kombinował
no nie było nic kompletnie robione,
czytałem gdzieś że to nawiew który jest pod siedzeniem moze jakos wodę wypluwać,
właśnie w tamtym miejscu jest mokro ,
Panowie bede działał, zlokalizuje usterkę napewno opiszę skąd to się wzięło
pozdrawiam serdecznie
czytałem gdzieś że to nawiew który jest pod siedzeniem moze jakos wodę wypluwać,
właśnie w tamtym miejscu jest mokro ,
Panowie bede działał, zlokalizuje usterkę napewno opiszę skąd to się wzięło
pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2009 16:05 przez kustro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
No to ja Ci napiszę przez co cieknie.W Golach,Passatach,Audi i nie tylko,w podłodze montowane są takie okrągłe,gumowe odpowietrzniki,które powinny przepuszczać tylko w jednym kierunku-na zewnątrz.Natomiast jak już są stare i sparciałe,to robią się twarde i luźne do tego stopnia,że wpuszczają wodę do środka,a czasami lubią nawet wypaść
Blacharkę i konserwację robię na co dzień i korozja w podłogach w większości przypadków występuje właśnie przy tych odpowietrznikach
Blacharkę i konserwację robię na co dzień i korozja w podłogach w większości przypadków występuje właśnie przy tych odpowietrznikach
A on znajduje się za siedzeniem kierowcy gdzieś ???Michaś_1977 pisze:No to ja Ci napiszę przez co cieknie.W Golach,Passatach,Audi i nie tylko,w podłodze montowane są takie okrągłe,gumowe odpowietrzniki,które powinny przepuszczać tylko w jednym kierunku-na zewnątrz.Natomiast jak już są stare i sparciałe,to robią się twarde i luźne do tego stopnia,że wpuszczają wodę do środka,a czasami lubią nawet wypaść
Kolega ma racje VW tak ma tam takie cztery korki gumowe i pewnie jeden juz nie dziala tak jak powinien a w najgorszym przypadku dziura juz i palec mozna wlozyc do srodkaMichaś_1977 pisze:No to ja Ci napiszę przez co cieknie.W Golach,Passatach,Audi i nie tylko,w podłodze montowane są takie okrągłe,gumowe odpowietrzniki,które powinny przepuszczać tylko w jednym kierunku-na zewnątrz.Natomiast jak już są stare i sparciałe,to robią się twarde i luźne do tego stopnia,że wpuszczają wodę do środka,a czasami lubią nawet wypaść
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt: