montarz wyłącznika pompy paliwa TAK -NIE
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
montarz wyłącznika pompy paliwa TAK -NIE
posłuchajcie zagazowałem swojego mk3 1.8 AAM chodzi extra 9.5 gazu po miescie nie wtym zecz przed montarzem gazu powiedziałem gostkowi aby mi podłączył wyłaczniek albo tak zrobił instalkę aby po przełączeniu na gaz wyłączyła się pompeczka paliwa powiedział mi gościu że wtedy zacznie wariować komp niewiem ile w tym prawdy
pozdrówka !!!!!!!!!
pozdrówka !!!!!!!!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
Nic się kompowi nie stanie jak założysz odciecie na kablach idących od skrzynki bezpieczników do pompy, a nie na tych między kompem a skrzynką. Zwykły przekaźnik podpięty pod zawór gazowy, para styków zwierająca się przy braku napiecia na przekaźniku w obwód pompy i git. Mam tak w dwóch autach
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Ma gadane
nie warto montowac , i tak sie znudzi przelaczanie jesli to niebedzie automat, a z tym przepalaniem sie pompki to jesli bedzie juz miala swoj czas to i tak sie przepali, znajomy ma zamontowany wylacznik pompki i uzywa raz na miesiac jak jedzie do rodziny ponad 300km a tak to sie nieoplaca,
btw gdyby to bylo takie potrzebne to by bylo standardem w instalkach LPG
btw gdyby to bylo takie potrzebne to by bylo standardem w instalkach LPG
a to moja rybka :D
dokladnieBondas pisze:a pompa i tak by chodzila gdyby nie bylo LPG
ps. Bondas, masz fajnego golfika
czy mozesz podeslac mi jego zdjecia ma maila? [email protected]