Witam
Mam na imię Marcin i korzystam z uprzejmości mego kolegi z jego profilu ponieważ nie mam dostępu do netu
Posiadam Golfa V w dieslu z 2007 roku pierwsza rejestracja 2008 , posiada alu felgi 16/205/55 ma przebieg 23541Km przy przebiegu 2580km była wymieniana na gwarancji skrzynia biegów ponieważ peknoł korpus ,wymiana był od spodu auta. I od tego mam same problemy. 12 razy robili geometrie czy to na zimówkach( mam 15 ) czy na letnich oponach, zawsze jest tak po jakiś kilku km od wyjechania że auta ściąga w prawa stronę a koło kierownicze jest obrócone w lewo żeby jechać na wprost. Byłem u rożnych fachmanów . Mieszkam na śląsku jest tu dożo dziur i szkód górniczych tej zimy przestałem liczyć ile razy prawa strona przyładowałem w jakaś dziurę. Byłem w Audi w vw, seat i u Durczoka niby wilki spec od geometrii sam się dziwi czemu tak się dzieje.
Brak geometrii po wymianie skrzyni biegow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Brak geometrii po wymianie skrzyni biegow
Ostatnio zmieniony ndz kwie 05, 2009 14:51 przez lukasz.zst, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam warsztat Pana Wiesława Polnik w Wodzisławiu Sląskim przy ulicy Chrobrego. Miałem problem z zawieszeniem mojego Mk 5 - znalazł przyczynę, chociaż nie było to łatwe. Posiada wysokiej klasy urządzenia do ustawiania geometrii zawieszenia, ma dużą wiedzę. Korzystam z usług tego warsztatu już 10 lat bez zastrzeżeń
Adam