[mk2] Demontaż wskazówek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] Demontaż wskazówek
Witam.
Mam takie troszke głupawe pytanko:
Jak bezpiecznie zdjąć wskazówki z prędkosciomierza i obrotosciomierza w Golfie mk2?
Ostatnio montowałem sobie białe tarcze i chciałem zdjąc te wskazówki, niemnej czując ich znaczny opór przed ściągnięciem, zawahałem sie w obawie zeby niczego nie rozkaszanic
Je sie może gdzieś odpina? albo cóś? (nie miałem czasu w to wnikać)
Da sie je bezpiecznie ściągnąć a potem bez problemu założyć spowrotem?
Dzięki za wszelkie odpowiedzi
Pozdrawiam.
Mam takie troszke głupawe pytanko:
Jak bezpiecznie zdjąć wskazówki z prędkosciomierza i obrotosciomierza w Golfie mk2?
Ostatnio montowałem sobie białe tarcze i chciałem zdjąc te wskazówki, niemnej czując ich znaczny opór przed ściągnięciem, zawahałem sie w obawie zeby niczego nie rozkaszanic
Je sie może gdzieś odpina? albo cóś? (nie miałem czasu w to wnikać)
Da sie je bezpiecznie ściągnąć a potem bez problemu założyć spowrotem?
Dzięki za wszelkie odpowiedzi
Pozdrawiam.
<=-- bE CooL --=> ™
Rozumiem, że po tym całym "podważaniu widelcem" spowrotem sie je normalnie zakłada si? Czy trza coś sklejać wklejać i przeklejać?
wole sie dowiedzieć zanim coś spierdziele i bede musiał zamawiać nowe budziki...
niemniej dzieki za porady
Jak tylko dopracuje moje białe tarcze i poprawie niedoróbki zastosuje sie i nieomieszkam zamieścić fote z wyniku moich bojów
A z tego co moge powiedzieć na chwile obecną, to białe budziki są bez porównania bardziej atrakcyjne dla oka (dziewczyn i krocza ) niż seryjka. Tylko musze sobie pociągnąć wskazówki lakieram jakimś czerwonym, bo wieczorkiem na białym tle białych wskazówek prawie nie widać
pozdrawiam
wole sie dowiedzieć zanim coś spierdziele i bede musiał zamawiać nowe budziki...
niemniej dzieki za porady
Jak tylko dopracuje moje białe tarcze i poprawie niedoróbki zastosuje sie i nieomieszkam zamieścić fote z wyniku moich bojów
A z tego co moge powiedzieć na chwile obecną, to białe budziki są bez porównania bardziej atrakcyjne dla oka (dziewczyn i krocza ) niż seryjka. Tylko musze sobie pociągnąć wskazówki lakieram jakimś czerwonym, bo wieczorkiem na białym tle białych wskazówek prawie nie widać
pozdrawiam
<=-- bE CooL --=> ™
Kam1kaze: Nie trzeba ich potem wklejac, wchodza na wcisk i nie wypadna.
Wytlumacz mi co maja wskazowki do... krocza
Ja preferuje podswietlane UV ze wskazowkami czerwonymi oczywiscie swiecacymi w UV, przyjazniejsze dla oka i calej reszty, polecam ta lekturke
http://forum.vwgolf.pl/tematy23/zegary-uv-vt22594.htm
Wytlumacz mi co maja wskazowki do... krocza
Ja preferuje podswietlane UV ze wskazowkami czerwonymi oczywiscie swiecacymi w UV, przyjazniejsze dla oka i calej reszty, polecam ta lekturke
http://forum.vwgolf.pl/tematy23/zegary-uv-vt22594.htm