Amory tył do wymiany????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Amory tył do wymiany????
witam mam problem nie wiem czy jest to wina amortyzatorów otóż na tylnych kołach czuć dosłownie wszystkie dołki waleni stuki czy to wina amortyzatora z przodu tak nie słychać byłem dzis na padaniu tez i wyniki tylna oś lewe koło 63% prawe 57%. przednia oś lewe koło 70% prawe koło 71%. czy tylne sa do wymiany ?? ? Jak tak to jakie najlepiej kupić??. Jest to golf 3 GT 93r.
brach86, na tych badaniach, to potrafia rozne cuda wyjsc, otworz tylna klape i naciskaj go w dol za zderzak, jak bedzie sie hustal to amory wywalone, jesli bedzie opor to znaczy ze trzymaja, sprawdz czy gumowe oslony na kielichach w bagazniku nie spadly, bo jak amor wyleje, to trzpien idzie do gory..
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
- fleshu
- Forum Master
- Kontakt:
A ja bym jeszcze sprawdził górne gniazda sprężyn. To wygląda jak taki metalowy talerz. Często lubi przegnić. Nie dość tego, że będzie czuły na wszystkich wybojach to jeszcze w końcowej fazie będzie dźwięk metal o metal! A jak nie to właśnie tuleje.
Ostatnio zmieniony wt kwie 21, 2009 00:13 przez fleshu, łącznie zmieniany 1 raz.