Problem z klimatyzacją ...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Problem z klimatyzacją ...
Witam ...
problem polega na tym ze odpale auto ... klima chodzi ok, cacy ... ale po jakis 3 min sie wyłancza i chodzi sam nawiew bez zimnego powietrza ... i lipa ... chodzi dopiero gdy zgasze auto i musi postac z 20 min ... odpale i chodzi znowu z 3 min ... ;/ na poczatku myslałem ze mi klima sie skonczyłą i pojechałem nabic ... i to samo ;/ Mam klimatronika .. moze jakis czujnik wysiadł albo cuś? Koles jak nabijał mi klime ... podłączył kompa ale nie wykazało mu zadnego błędu ...
problem polega na tym ze odpale auto ... klima chodzi ok, cacy ... ale po jakis 3 min sie wyłancza i chodzi sam nawiew bez zimnego powietrza ... i lipa ... chodzi dopiero gdy zgasze auto i musi postac z 20 min ... odpale i chodzi znowu z 3 min ... ;/ na poczatku myslałem ze mi klima sie skonczyłą i pojechałem nabic ... i to samo ;/ Mam klimatronika .. moze jakis czujnik wysiadł albo cuś? Koles jak nabijał mi klime ... podłączył kompa ale nie wykazało mu zadnego błędu ...
Ostatnio zmieniony czw kwie 30, 2009 22:25 przez Michau90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
otwarłem tą klapke i sa tam 3 bezpieczniki ... wszystkie dobre ... ale jedno gniazdo miało tak jakby przypaloną jedną dziurke (stojąc przodem do auta jest to pierwszy bezpiecznik od lewej) ... zeskrobałem to wyczysciłem ... pozniej zobacze czy cos to dało ... a tak wogole to wszystkie 3 bezpieczniki sa odpowiedzialne za klime, dmuchawe ... ?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
hmmmm ... tamto chyba z tym bezpiecznikiem pomogło ... bo jak sie przewiozłem to klima chodziła cały czas ... ale nie dało mi to spokoju i musiałem jeszcze cos sprawdzic ... a mianowicie ... gdy klima sobie chodziła (auto było zapalone) to mnie cos podkusiło i wyciągnąłem ten bezpiecznik ... i teraz jak chce załączyc klime to sie juz nie da ... cos sie mogło popalic czy cos ?
Sprawdziłem jeszcze błedy i wyskoczyły:
4FA - czyli cos z klapa obiegu wew.
318
Sprawdziłem jeszcze błedy i wyskoczyły:
4FA - czyli cos z klapa obiegu wew.
318
Ostatnio zmieniony pt maja 01, 2009 18:51 przez Michau90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
skasowałem na climatroniku ... i dalej nie chodzi klima ...
Postał troche w Garazu z 2h i chodzi klima normalnie ... ja juz nie wiem co jest grane ;p
Postał troche w Garazu z 2h i chodzi klima normalnie ... ja juz nie wiem co jest grane ;p
Ostatnio zmieniony pt maja 01, 2009 19:58 przez Michau90, łącznie zmieniany 1 raz.