nalozenie paska na wentylatory
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
nalozenie paska na wentylatory
ten post jest polaczony z poprzednim
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=236286
chcialem dzis zalozyc ten pasek na wentylatory ale nie ma na niego miejsca na wentylaorze od strony kierowcy a od strony pasazera jest. prosze o pomoc
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=236286
chcialem dzis zalozyc ten pasek na wentylatory ale nie ma na niego miejsca na wentylaorze od strony kierowcy a od strony pasazera jest. prosze o pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane
- Kontakt:
Na tym drugim zdjęciu, ta rolka w koło, tak wyglada jakas poszczerbiona, może zle widze, ale czy nie jest ona czasem peknieta??
[ Dodano: 29 Kwi 2009 18:23 ]
Nie tyle co peknieta, ale tak jakby brakowało drugiej połowy rolki, bynajmniej ja tak to widze
[ Dodano: 29 Kwi 2009 18:23 ]
Nie tyle co peknieta, ale tak jakby brakowało drugiej połowy rolki, bynajmniej ja tak to widze
>>>>Wolę pchać swojego Volkswagena niż jeździć Oplem<<<<
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
Musi miec rowek na pasek, wyraźnie widac na fotce że to jest zniszczone, kiedyś jakieś ciało obce musiało sie tam dostać i scharatało kółko. Bedziesz musiał poszukac sprawnego.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane
- Kontakt:
U mnie w golfie jak załączam klimę to wentylator się załącza ( mam climatronic ale to bez różnicy) a jak wyłączam klimę to wentylator się wyłącza, czyli teraz daje do myślenia, praktycznie wygląda tak ze jak nie masz paska wentylator nie kreci i rzeczywiście nie ma klimy. ale jak w teorii, to przecież sprężarka normalnie chodzi, czyli może być tak ze klima chodzi, ale wentylator nie wieje.
Kurcze sam zgłupiałem hehe
Kurcze sam zgłupiałem hehe
>>>>Wolę pchać swojego Volkswagena niż jeździć Oplem<<<<
- Paweł Marek
- V.I.P.
niestety tak, gril, zderzak, wzmocnieniewujek_gdansk pisze:czyli wymienic sam wentylator, a jak jest z jego wymiana bede musial sciagac cala chlodnice itd ?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
będzie chodzić ale zapenie słabiej, zwłaszcza wtedy kiedy niema chłodzenia w czasie jazdy czyli w korku. Znowu bez przesady z tą pracochłonnoscią. 2 godzniki bez sczególnej wprawy starczą.
Ale chyba trzeba,klimatyzacje rozszczelnić?Dodatkowe koszta,poza tym odrecić przewody od klimy tez jest cieżko.Może sie da jakoś bokiem odchylić chłodnice bez rozszczelniania i wymienić ten wentylator??Paweł Marek pisze:będzie chodzić ale zapenie słabiej, zwłaszcza wtedy kiedy niema chłodzenia w czasie jazdy czyli w korku. Znowu bez przesady z tą pracochłonnoscią. 2 godzniki bez sczególnej wprawy starczą.