Białe zegary do mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Białe zegary do mk3
Panowie. Czy wiecie może gdzie mogę kupić oryginalne białe tarcze zegarów z MFA.
Witam po co kupowac orginalne zegarki na stronce www.golf2.prv.pl w dziale dowload znajdziesz gotowe schematy bialych zegarkow <sa bardzo fajne niektóre>wydrukujesdz na papier fotograficzny i bedzie naprawde zajebiscie wygladalo a zaoszczedzona kase napewno w jakis sposob wydasz POZDRAWIAM
A nie wiesz przypadkiem gdzie można znaleść skany do zegarów Passata B3 92-93r 1,6 TDiTACYK pisze:Witam po co kupowac orginalne zegarki na stronce www.golf2.prv.pl w dziale dowload znajdziesz gotowe schematy bialych zegarkow <sa bardzo fajne niektóre>wydrukujesdz na papier fotograficzny i bedzie naprawde zajebiscie wygladalo a zaoszczedzona kase napewno w jakis sposob wydasz POZDRAWIAM
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
witam
mam pytanie do ludzi ktorzy maja tarcze wydrukowane jak to sie sprawuje, wyglada, trzeba tarcze przykleic czy wystarczy tylko wlozyc?
ma ktos tarcze + obrotka do VW golfa TDi? ale bez zadnych dodatkowych teł czy innych bajerow potrzebuje tarcze biale te co sa gotowe na forum vw2 sa jak dla mnie brzydkie ma ktos jakies inne ?
mam pytanie do ludzi ktorzy maja tarcze wydrukowane jak to sie sprawuje, wyglada, trzeba tarcze przykleic czy wystarczy tylko wlozyc?
ma ktos tarcze + obrotka do VW golfa TDi? ale bez zadnych dodatkowych teł czy innych bajerow potrzebuje tarcze biale te co sa gotowe na forum vw2 sa jak dla mnie brzydkie ma ktos jakies inne ?
Warto kupic te biale tarcze na allegro? Podaje link: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39703811. Wygladaja calkiem calkiem.
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
najlepiej jest (jesli ktos ma skaner) zeskanowac oryginalne tarcze w corelu odwrocic kolory zmienic sobie ewentualnie czcionke i wydrukowac. Bedzie sie mialo takie jakie chce i na 100% pasujace
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG