jablonski89,
ale pojechałeś , wcale tak nie jest
powiem krótko żeby nie wyjść na gangstera lub kozaka, mam kolegę dobrego który kradł auta przez 7 lat i 7 siedział za to
jest tak:
1. złodziej jak widzi diodę mrugającą to mu się nie chce bawić i idzie do drugiego auta bez diody a jest ich wiele
2. alarm który wyje i miga kierunkami to dla złodzieja przypał i zwiewa , chyba ze auto na zamówienie to i tak je weźmie
3 syrenę montuje się głęboko pod autem aby jej nie zerwał
4 odciecie zapłonu pompy i innych dobra sprawa , zwłaszcza jak je zrealizujesz gdzieś głeboko wi instalacji, ale jak je zrealizujesz na kasecie bezpiecznikowej według gotowych specyfikacji które znajdziesz na elektrodzie tez ok
5 jak syrena będzie wyła i złodziej jej nie znajdzie to za *#cenzura#* nie będzie ci grzebał pod kokpitem bo mu ktos dupę odstrzeli
6 jak złodziejowi zależy to ci postawi przed wjazdem śmietnik i jak wyjdziesz go odstawić wsiądzie w auto z kluczykami w środku i odjedzie a jak nie to kosa na gardło i sam oddasz kluczyki
7 jak złodziejowi zależy to ci na lawetę atu zwinie i zabierze w 5 minut
8 seryjne alarmy i imo to nie zabezpieczenie bo złodziej ma swojego kompa i odjerzdza
jak auto ma szynę can to podpina w szynę can i odpala naciskając 1 przyciska na magicznym pudełku kupionym na giełdzie za 1 tys zł
9 jak auto atrakcyjne to na stłuczkę cie weźmie
tak na koniec mk4 to już stare auto no chyba ze gołe bez alarmu nic nie miga nie wyje to weźmie na części
kiedyś koledze marudziłem bo bałem się o swoje mk3 i on powiedział krótko załóż prosty alarm z czujkami ruchu w środku z czujnikiem wstrząsowym podepnij odcięcie i syrenę i kierunki a złodziej ominie te auto bo szkoda czasu na złom woli buchnąć pasata z 2005 roku
dodam ze masz się afiszować ze masz alarm , uzbrajaj go głośno bo złodziej obserwuje i szuka łatwych kąsków a co z tego ze ci rozwali łamakiem drzwi i dopiero będzie wyło
no dobra zwieje a kto ci za wkładkę zwróci
Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2009 22:17 przez
dziabi3, łącznie zmieniany 1 raz.
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0