Witam.
W golfie w padł sterownik centralnego. Kupiłem nowy ale tam są inne kolory kabli.
http://www.allegro.pl/item657057258_ste ... _bx30.html
W samochodzie są uniwersalne siłowniki. Kolory kabli które wychodzą od nich to : zielony, niebieski, brązowy, biały, czarny.
Czy da rade w ogóle podłączyć ten sterownik do tych siłowników?
ps. jak podłączyłem to działało ale nie tak jak powinno(np. nie zamykało do końca)
Sterownik centralnego zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sterownik centralnego zamka
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2009 13:39 przez bartek621, łącznie zmieniany 1 raz.
- seba198666
- Gadatliwa bestia
- seba198666
- Gadatliwa bestia
mysle ze jak bys zle podpiol to by nie chodzilo wcale ale sprawdz dokładnie połaczenia te ze sterownikiem moze gdzies nie łączy i jest za słaby przepływ pradu. u mnie jak podpinalem to mase pod ta srube co jest widoczna po zdjeciu boczku przy kierowcy(jak otwieranie maski) i + do kabelka z napieciem i było ok. nie wiem jak u ciebie te kable ida bo ja mam zamek ori pneumatyczny. spróbuj zrobic tak ze kabel + oraz - pociag bezposrednio z akumulatora(tak na probe) i zbacz co wtedy. dwa dlugie kable wez połacz i zobaczymy. jak nie bedzie chodzic to moze sterownik nie odpowiedni lub uszkodzony albo cos na kablach masz zwarcie czy cos. uciekam jade do pracy
seba