jakie tacze do 115 PD???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jakie tacze do 115 PD???
panowie jaka jest tam fabrycznie średnica tarcz na przodzie??? 280??? czy 288???
wiem że wystarczy pomierzyć tylko ze kolega jest tym autem w niemczech wraca za tydzień i prosił żebym mu zamówił tarcze i klocki, on sam nie ma czasu ani mozliwosci zmierzyć tego dokladnie. Wraca tylko na 2 dni i w tym czasie musimy zmienic tarcze i klocki bo juz trze blachami, strach sie wogóle wracać te 1200km...
z góry dzięki za pomoc.
wiem że wystarczy pomierzyć tylko ze kolega jest tym autem w niemczech wraca za tydzień i prosił żebym mu zamówił tarcze i klocki, on sam nie ma czasu ani mozliwosci zmierzyć tego dokladnie. Wraca tylko na 2 dni i w tym czasie musimy zmienic tarcze i klocki bo juz trze blachami, strach sie wogóle wracać te 1200km...
z góry dzięki za pomoc.
Jakie miał fabrycznie koła założone????Jeżeli mógłbym wiedzieć...
[ Dodano: 15 Cze 2009 13:39 ]
Patrzyłem u znajomego w MKIV takim jak Ty,czyli AJM to ma 280mm
[ Dodano: 15 Cze 2009 13:39 ]
Patrzyłem u znajomego w MKIV takim jak Ty,czyli AJM to ma 280mm
Ostatnio zmieniony pn cze 15, 2009 13:32 przez Byku21, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
-
- Nowicjusz
Witam,
Ja mam AJM, ale tarcze 288 mm. Jeśli chodzi o firmę to zdecydowanie odradzam ATE, zwłaszcza wersję PowerDisc. Gną się okropnie i w ogóle jakoś mizernie wyglądają.
Dziś odebrałem tarcze Mikoda, nawiercane i nacinane, wieczorem zakładam. Za kilka, kilkanaście dni będę mógł coś więcej powiedzieć. Do tego oczywiście twarde klocki, ja mam Ferrodo DS Performance.
P.S.
Mój AJM już prawdziwym AJM'em nie jest
Ja mam AJM, ale tarcze 288 mm. Jeśli chodzi o firmę to zdecydowanie odradzam ATE, zwłaszcza wersję PowerDisc. Gną się okropnie i w ogóle jakoś mizernie wyglądają.
Dziś odebrałem tarcze Mikoda, nawiercane i nacinane, wieczorem zakładam. Za kilka, kilkanaście dni będę mógł coś więcej powiedzieć. Do tego oczywiście twarde klocki, ja mam Ferrodo DS Performance.
P.S.
Mój AJM już prawdziwym AJM'em nie jest
--
Maciek
Maciek
tarcze biore mikody z tjunem, mam juz doswiadczenie w różnych tarczach i mikoda naprawde spisała sie rewelacyjnie w moim poprzednim aucie, brembo max pogieły sie po 2 miesiacach...
mnie sie wydaje że tam bedzie 280 ale nie jestem pewien...
Panowie kto ma fabrycznego AJMa????
[ Dodano: 15 Cze 2009 16:12 ]
aaaa tak sobie myśle teraz o kołach, zimówki są 15" więc chyba na 288 by nie weszły???
mnie sie wydaje że tam bedzie 280 ale nie jestem pewien...
Panowie kto ma fabrycznego AJMa????
[ Dodano: 15 Cze 2009 16:12 ]
aaaa tak sobie myśle teraz o kołach, zimówki są 15" więc chyba na 288 by nie weszły???
Wejdą spokojnie.15tka wchodzi.Pod 312tki to musiałbyś już zakładać 16tkę.quli_dk pisze:aaaa tak sobie myśle teraz o kołach, zimówki są 15" więc chyba na 288 by nie weszły???
Co do tarcz Mikody,to brat zakupił 312tki do passata i kicha.Miały bicia.
Musiał odesłać z reklamacją.Teraz się okaże,czy Mikoda to taka super firma i uzna reklamację.
Ostatnio zmieniony pn cze 15, 2009 16:31 przez sagon, łącznie zmieniany 1 raz.
AFN 165,5@380,8