roger18sx pisze:Ja tez mam problem z wstecznym odkad go kupilem w pazdzierniku to wsteczny jeszcze działa lecz głosno pracuje i przy wiekszym obciazeniu wyskakuje z tym ze wszystkie inne biegi pracuja bardzo dobrze i tak mysle ze pewnie bede sobie ja mosiał rozebrac bo jesli tylko wsteczny to jakos tam naprawie bo sprubuje sam. Bo patrzac na allegro to za skrzynie do gti 8 v to od 600 zł sie kreci. A była pół roku temu skrzynia do gti na złomie po przebiegu 180 tys i chcieli 400 zł i czlowiek był głupi i nie kupił.
Witam,
Wiesz jeśli działa to ja bym nie rozbierał, tylko ją oszczędzał i powinna pojeździć a jak padnie to padnie. Przede wszystkim nie przyspieszać i szybko nie jeździć do tyłu i będzie ok.
Pozdrawiam i życzę bezawaryjności
[ Dodano: 09 Cze 2009 08:57 ]
Lukasz_mk2 pisze:dopowiem coś od siebie w sprawie stukającego wstecznego, a mianowicie ja już tak jeżdżę z rok i narazie się nie rozleciała. Podczas cofania wrzucam wsteczny i jak tylko auto się toczy to wrzucam na luz, żeby oszczędzić bieg. W dziale sprzedam widziałem niedawno ogłoszenie naprawy skrzyń, wysłałem gościowi zapytanie i odpisał że zrobi to za 200zł. Ale jak narazie to jeżdżę jak jest bo nie chce mi się skrzyni wysyłać pocztą, czekać na naprawę i znowu ją montować.
Ja mam w szczecinie do zrobienia za 400 zł + części. Ze zdjęciem i z założeniem na auto. Wiec to chyba dobra cena, a sam jej raczej nie sciągne.
Chyba że koledzy pomogą
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
?