"klekoczacy" zacisk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
"klekoczacy" zacisk
Mam maly problem, poniewaz przy jezdzie po wybojach stuka mi zacisk (metaliczny dziwek).
Kumpel mi mowil ze to moze byc wina jakiejs sprezynki Nie mam zielonego pojecia jak to wyglada, gdzie sie znajduje i jak to wymienic Jesli mozecie to pokazcie jakies foto (moze byc link do aukcji), powiedzcie wogole jak sie do tego zabrac (wymiana).
Z gory dzieki
Kumpel mi mowil ze to moze byc wina jakiejs sprezynki Nie mam zielonego pojecia jak to wyglada, gdzie sie znajduje i jak to wymienic Jesli mozecie to pokazcie jakies foto (moze byc link do aukcji), powiedzcie wogole jak sie do tego zabrac (wymiana).
Z gory dzieki
Cos mowil o jakis sprezynkach lub gumkach Ale moze masz racje - moglo chodzic o te blaszki.piteR-ek pisze:napewno chodzilo mu o te blaszki co sa na foto w folii Obrazek
A nie wiesz jak sie do tego zabrac, zeby je wymienic?? W sumie i tak bede sie zabieral do wymiany klockow, wiec zrobilbym to za jednym machnieciem.
Tutaj uzytkownik jaszczur opisal,z grubsza jak wymienic http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=90404 a blaszki to wklada sie w to miejsce co klocek opiera sie o zacisk-inaczej piszac,przesuwa sie wraz ze zuzyciem klocka,nie wiem czy zrozumiesz to co napisalem ale nie znalazalem foty zeby to pokazac
Na moj rozum:piteR-ek pisze:blaszki to wklada sie w to miejsce co klocek opiera sie o zacisk-inaczej piszac,przesuwa sie wraz ze zuzyciem klocka,nie wiem czy zrozumiesz to co napisalem ale nie znalazalem foty zeby to pokazac
Blaszka tj "odpycha" klocek od zacisku i jak juz klocek jest zuzyty to powstaja luzy - dobrze zrozumialem ??????
Zaraz poczytam ten temacik