Podcisnienie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podcisnienie
Witam
Mam Golfa II 1.6 benzyna
Do czego sluzy taka zielona banka pod maska wyglada jak duza pomarancz
Z banki wychodzi jeden przewod (rurka) na podcisnienie z rurek od serwa (podwisnienie)
Rurka na rozgalezia sie i idzie ten pod filt (chyba)
Wyglada to jakby to byl jaki rezerwuar podcisnienia
Jak ktos ma zdjecie samochodu pod maska - moge pokazac
Mam Golfa II 1.6 benzyna
Do czego sluzy taka zielona banka pod maska wyglada jak duza pomarancz
Z banki wychodzi jeden przewod (rurka) na podcisnienie z rurek od serwa (podwisnienie)
Rurka na rozgalezia sie i idzie ten pod filt (chyba)
Wyglada to jakby to byl jaki rezerwuar podcisnienia
Jak ktos ma zdjecie samochodu pod maska - moge pokazac
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no i tym to jestGenesis72 pisze:Wyglada to jakby to byl jaki rezerwuar podcisnienia
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info?id=217
to obsługuje podcisnienia , raczej potrzebne nie znam gaznika , ale podejrzewam ze to dosc potrzebna rzecz
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
1 Jakie ma znaczenie?
2 do czego powinna byc podpieta rurki?
Z gruszki izie jedna rurka, krora ma dzieli sie na 2 rurki
1 z nich idzie tam gdzie jest podcisnienie do serwa, nie wiem gdzie idzie druga rurka
Prosze o momoc
2 do czego powinna byc podpieta rurki?
Z gruszki izie jedna rurka, krora ma dzieli sie na 2 rurki
1 z nich idzie tam gdzie jest podcisnienie do serwa, nie wiem gdzie idzie druga rurka
Prosze o momoc
Ostatnio zmieniony wt lip 28, 2009 12:19 przez Genesis72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wezyk idzie z tej gruszki do trojnika kolo gaznika - potem jeden przewod do gaznika (do silownika pull down o ile dobrze pamietam - taki czarny z dwoma wyjsciami, znajduje sie po prawej stronie gaznika). Drugi przewod jak juz bylo wspomniane do rurek z serwa. No i banka magazynuje podcisnienie. Pozdro
[ Dodano: 28 Lip 2009 15:43 ]
Miedzy trojnikiem a rurkami z serwa powinien sie znajdowac jeszcze zawor jednokierunkowy
[ Dodano: 28 Lip 2009 15:43 ]
Miedzy trojnikiem a rurkami z serwa powinien sie znajdowac jeszcze zawor jednokierunkowy
Ostatnio zmieniony wt lip 28, 2009 15:47 przez Gashkas, łącznie zmieniany 1 raz.
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
- Paweł Marek
- V.I.P.
To siłownik "pull down". Jeden z elementów ssania autmatycznego. Widzę że zapoznajesz gaźniczek, więc wpisz sobie w google Pierburg 2E2 niedomagania wszystko ci wyskoczy.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.