Witam
Niestety jestem zmuszony do wymiany anteny na dachu w moim Golfiku, bo chyba ktoś sobie za nią troszkę poszarpał i leje mi się woda do autka.
Mam takie pytanie. Do montażu użyć jakiegoś kleju czy silikonu?
A jeszcze takie drugie pytanko by dotyczyło zaczepów we wszystkich słupkach i podsufitce, bo muszę wszystko zdjąć. Jakie są i gdzie?
Z góry dziękuje za wypowiedzi
PozdraVWiam
Antena dachowa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
słupki są na wkręty tylko trzeba jeszcze klucza żeby pasy odkręcić, a podsufitka to trochę więcej roboty bo trza z tyłu listwe odkręcic i jeszcze ją wysunąć bo jest na wsuwkach, obowiązkowo lusterko trza zdjąć i przeciwsłoneczniki no i na wkręty jeszcze są uchwyty a ogólnie to podsufitka to krucha rzecz jest ale jak masz antene na dachu to nie musisz całej podsufity zdejmować tylko z tyłu ją lekko odchylić zdejmując listwe
No ale jeszcze niestety pogrzebać przy szyberdachu, bo coś nie tak z nim jest i niedawno wypadła mi z niego jakaś śrubka. Niedawno mi przyszedł silniczek elektryczny do szyberka więc będę chciał go też uelektrycznićbogus01 pisze:nie musisz całej podsufity zdejmować tylko z tyłu ją lekko odchylić zdejmując listwe