Probelm z radiem Seat
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Probelm z radiem Seat
Witam mam problem z radiem w Ibizie 1.4 2005 r a mianowicie: miałem na początku blaupunkta na CD bez mp3, postanowiłem zmienić na Sony z USB podłączyłęm pod fabryczną kostkę P&P radio normalnie się włączało wraz z włączeniem zapłonu ale zapomniałem o antenie dlatego jeszcze raz wymontowałem soniaka po podłączeniu anteny radio przestało grać. Powód? Brak prądu na przewodzie + ze stacyjki po włączeniu zapłonu. Czy ktoś wie co może być powodem takiego zachowania? Pozdrawiam
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
W radiu nie wywaliło bezpicznika i nie było iskry itp. W instrukcji napisane mam żeby bezpiecznik sygnału "S" wymieniac w serwisie. Czy można samemu próbować? Bezpieczników w aucie nie sprawdzałemenesen pisze:nie zrobiłeś zwarcia, nie wywaliło Ci bezpiecznika?
[ Dodano: 22 Sie 2009 14:34 ]
adix62 pisze:W radiu nie wywaliło bezpicznika i nie było iskry itp. W instrukcji napisane mam żeby bezpiecznik sygnału "S" wymieniac w serwisie. Czy można samemu próbować? Bezpieczników w aucie nie sprawdzałem. Dodam, że wszystkie urządzenia działają. A pobór prądu z akumulatora to 013A miernik ustawiłęm na pozycję 10A czyli pobór raczej za duży i jest to nie zależne czy radio jest podłączone czy nieenesen pisze:nie zrobiłeś zwarcia, nie wywaliło Ci bezpiecznika?