licznik cyka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
licznik cyka
Hej, może wiecie, może pomożecie
Od 2 dni zaczął mi stukać licznik,
Jak jade powyzej 40km/h to slychac wyraźnie, denerwujacy dzwiek szybkiego tykania, cykania,
tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk
mniej wiecej taki dzwiek jaki wydawało koło fortuny
any help? :>
Od 2 dni zaczął mi stukać licznik,
Jak jade powyzej 40km/h to slychac wyraźnie, denerwujacy dzwiek szybkiego tykania, cykania,
tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk
mniej wiecej taki dzwiek jaki wydawało koło fortuny
any help? :>
Kiedys tez tak mialem.Niewiem jak u ciebie ale u mnie linka jest wciskana w zegary.Sprobuj wsadzic reke od spodu i mocno docisnac koncowke metalowa linki bo mozliwe ze deczko odskoczyla od licznika i powinno byc po problemie.
[ Dodano: Pią Lut 03, 2006 19:10 ]
Do tego deczko ale prawie niezauwazalnie skakala mi wskazowka licznika ale tym sie nie kieruj tylko najpierw sprobuj docisnac bez rozbierania zegarow.
[ Dodano: Pią Lut 03, 2006 19:10 ]
Do tego deczko ale prawie niezauwazalnie skakala mi wskazowka licznika ale tym sie nie kieruj tylko najpierw sprobuj docisnac bez rozbierania zegarow.
Też będę musiał to zrobić. Ale spróbuję smarem do łańcuchów rowerowych w sprayu, moje najnowsze odkrycie, dużo lepiej smaruje od wd40, ma więcej subst. smarnych po odparowaniu rozpuszczalnika. Zamki w aucie chodzą aż miło, nawet przy -20. I nie spływa tak jak wd40, lepiej przywiera.
MH po przeszczepie bloku - alive&kicking!
Stary masz racje ja tez popieram smar w sprayu ,nawet go do tego uzywałem.100% lepszy niz wd 40. Polecam wszystkim. Pozdroczyś pisze:Też będę musiał to zrobić. Ale spróbuję smarem do łańcuchów rowerowych w sprayu, moje najnowsze odkrycie, dużo lepiej smaruje od wd40, ma więcej subst. smarnych po odparowaniu rozpuszczalnika. Zamki w aucie chodzą aż miło, nawet przy -20. I nie spływa tak jak wd40, lepiej przywiera.